![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kac moralny
Kochane! Wczoraj popełniłam błąd, pod wpływem chwili i % zrobiłam coś głupiego i dzisiaj się źle z tym czuję
![]() Otóż chodzi o to, że wczoraj umówiłam się na randkę w klubie z chłopakiem poznanym ponad tydzień temu. Ogólnie było bardzo miło, fajnie się bawiliśmy, dobrze nam się rozmawiało itp. On mi się podoba, ale jest jeszcze jeden chłopak z którym się "spotykam" i na tym drugim mi trochę zaczyna zależeć, ale on mnie olewa, nie dzwoni do mnie, nie wykazuje inicjatywy więc postanowiłam dać sobie narazie z nim spokój... Ale wracając do pana, z którym byłam wczoraj na randce - jak już wspomniałam było miło i w ogóle... Po wyjściu z tegoż klubu pojechaliśmy do niego, ponieważ on musiał sobie zmienić spodnie (zalał je sobie niechcący piwem) i później miał mnie odwieźć do domu, ale wyszło tak, że zostałam u niego na noc. Nie namawiał mnie do niczego, ale gdy zaczął się do mnie dobierać, nie protestowałam. Przespaliśmy się ze sobą. I dzisiaj, gdy się obudziłam u jego boku zrozumiałam, że to był błąd i że zachowałam się jak pierwsza lepsza łatwa panna. ![]() Co on sobie w ogóle o mnie pomyślał??? Ech, nie wiem w ogóle jak się teraz zachować. Ciekawe czy on się do mnie odezwie, czy uzna naszą znajomość za zakończoną. W sumie to fajny z niego chłopak, a ja od razu wskoczyłam mu do łóżka. Najśmieszniejsze jest to, że nigdy wcześniej się tak nie zachowywałam ![]() Powiedzcie mi szczerze co myślicie o tym wszystkim, przyjmę każdą krytykę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kac moralny
hm, skoro nigdy wcześniej się tak nie zachowywałaś to co było powodem Twojego wczorajszego zachowania ? myślę, że nad tym powinnaś się zastanowić żeby zrozumieć siebie w tej sytuacji. Może po prostu tego potrzebowałas? może odskoczni? odreagowania? a może bliskości? a może to tylko i wyłacznie sprawa % ? odpowiedz sobie najpierw na te pytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ma zielone pojęcie
|
Cóż, co się stało to się nie odstanie. Teraz przynajmniej wiesz, że nie odpowiada Ci chodzenie do łóżka z facetem na pierwszej randce. Z kacem (poalkoholowym jak i moralnym) tak jest, że trzeba go po prostu "odchorować".
Zastanów się jednak na którym facecie Ci zależy- na tym, z którym się przespałaś, czy na tym drugim. Jeżeli na tym drugim, to z tym, z którym wylądowałaś w łóżku, zerwij kontakt. Nawet gdyby sam próbował go nawiązać.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
stało się, czasu nie cofniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Cóż, chyba najważniejsze, że ty sama tego żałujesz i źle się czujesz z tym wszystkim, wiec nasza krytyka chyba niepotrzebna już tu ;]
Co się stało, to się nie odstanie. Nie przejmuj się tym, co sobie tamten koleś pomyśli, bo jestem przekonana, że dla niego to coś w rodzaju "mission complete". No a przynajmniej wydaje mi się, abyś poczekała na jego reakcje, czy właśnie to była dla niego tylko kwestia zaliczenia kolejnej, czy jednak będzie chciał dalej kontynuować znajomość. Po alkoholu ludzie robią różne dziwne rzeczy i jedyne co mnie martwi to to byś za 9 miesięcy nie poznała konsekwencji tej nocy. A co do kolesia "olewającego"... ty nie lataj za nim, bo albo naprawdę nic do ciebie nie czuje, albo objął taką taktykę ;] Zastanów się też czy ci na nim zależy itd. Edytowane przez Ewelinka_00 Czas edycji: 2010-11-09 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No macie rację. Ostatnio nie mam szczęścia w miłości, w sprawach sercowych mi się kompletnie nie układa i potrzebowałam bliskości, i seksu. Tak tak, brakowało mi seksu, bo odkąd rozstałam się w marcu z chłopakiem z nikim nie spałam.
Ale mimo wszystko to mnie nie usprawiedliwia.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się zabezpieczyliście...
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Nie no jasne, że tak
![]() Edit: I tak nie mam teraz dni płodnych ![]() Edytowane przez 201701300922 Czas edycji: 2010-11-09 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
po drugiej stronie szafy
|
Oj już nie przesadzaj
![]() ![]() Potrzebowałaś tego, zrobiłaś, żyjesz. Wiadomo, że nie ma to jak seks z osobą, którą się kocha, ale nie ma o co drzeć szat. Jeśli nie zamierzasz teraz go nagabywać o związek, wielką love i inne takie desperackie odruchy, to jest w porządku.
![]() |
#11 |
ma zielone pojęcie
|
Więc potraktuj tę "nocną przygodę" jak nauczkę. I więcej tak nie rób.
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jasne, jasne wiem, że niektóre stereotypy i przekonania pokutują i pokutować będą, ale jeżeli koleś będzie Cię uważał za taką i owaką nie mając sobie nic w tej kwestii do zarzucenia to jest głupi dupek ![]() ![]() Jeśli nie zadzwoni nie zamartwiaj się. Jeśli zadzwoni znowu na seks odradzam. Wówczas radzę pogadać z nim (na żywo, żadnych smsów i gadugadu, plizzzz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cóż, czlowiek uczy sie na błędach... na pewno wyciągniesz jakieś wnioski z wczorajszej sytuacji. Nie ma co sie zadręczać i plakać nad rozlanym mlekiem. Potraktuj to jako jedno z kolejnych doświadczeń życiowych. Zobaczysz jak sie sytuacja potoczy i czy owy facet sie do Ciebie odezwie.
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
I po raz kolejny ograniczenie przez program społeczny robi komuś z mózgu sieczkę. Oboje mieliście na to ochotę, to uprawialiście seks. Nikt Cię nie ocenia, nikt Cie nie wyzywa od szmat, ani od łatwych. Kac moralny? Od czego? Od miło spędzonej nocy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Carpe diem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
owszem to Cię nie usprawiedliwia, ale przynajmniej wiesz już co było przyczyną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Odbierz to jako doświadczenie życiowe i naukę na przyszłość.
Swoją drogą nikt nie zabrania Ci takiego postępowania. Gdybyś miała duże opory to uciekłabyś. Miałaś chęci to je zrealizowałaś. Ja na twoim miejscu nie podbijałbym do kolesia drugi raz. Budowanie związku zaczynając od seksu to nie zawsze najlepszy pomysł. Choć patrząc na to z mojej perspektywy to ja też mam "ochotę" i często o tym myślę. Wiem z doświadczenia ,że miałbym takie same wyrzuty sumienia jak ty. Także miałem taki epizod. Przecież jestem facetem ale mam swoje uczucia i nie szukam tylko czystego seksu, chcę czegoś więcej aby nie czuć pustki po całym akcie. Swoją drogą, ostatnio będąc w hipermarkecie zobaczyłem koleżankę (od dawna samotna), gdy wyrzucała ogromne ilości baterii (paluszków) do pojemnika na tego typu odpady. Chciałem zaproponować aby kupiła akumulatorki, jednak zrezygnowałem z tego bo wiem ,że niektóre sprzęty nie chcą działać na nich lub są słabsze ![]() Ot zawsze jakieś rozwiązanie dla samotnej co ma potrzeby w sferze intymnej a woli zmieniać baterie niż być w nieodpowiednim związku. Edytowane przez Pestis Cruento Czas edycji: 2010-11-09 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Daruj sobie kaca moralnego, już minęły czasy, kiedy trzeba było być grzeczną dziewczynką "trzymającą nóżki razem" bo przecież żaden mężczyzna latawicy sobie na żonę nie weźmie ![]() Tylko gdyby ten gościu, z którym spałaś dzwonił do Ciebie i proponował kolejną randkę i przepraszał za to co było, że to tak wyszło, że on tak nigdy nie robi, ale po prostu Ty tak na niego działasz, ale że teraz już będzie się kontrolował i żebyś dała mu szansę, bo mu na Tobie zaczęło zależeć, to błagam nie daj się na to nabrać...
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam ochotę napisać do niego, że to był błąd itp. ale tego nie zrobię, bo wiem, że nie powinnam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ty chciałaś, on chciał, było miło (mam nadzieję), nikt nikomu niczego obiecywał więc i rozczarowań nie będzie, nikt nikomu nie zrobił krzywdy. Taki sam masz powód do kaca moralnego, jak i on - czyli żaden.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A na takie gadki nie dam się nabrać, znam facetów i ich chwyty nie od dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Było fajnie, facet spoko, w łóżku się sprawdził (sprawdził się? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
No właśnie, dlaczego błąd? Nie ma powodu, żebyś mu się tłumaczyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Robisz z igły widły,sama tego chciałaś więc w czym problem.
Zakładam ,że dorosła jesteś,stalo się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Otóż to ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Oj no nie było źle, ale ogólnie jakiegoś szału nie było
![]() ![]() ![]() Czyli radzicie, żebym (ewentualnie) nie poruszała z nim tego tematu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Myślę, że przejdzie kac fizyczny to i ten moralny stopnieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Oj, oj...
![]() Jesteś młoda, wolna, nikt cię nie zmuszał, w miarę dobrze się bawiłaś ![]() ![]() Raz się żyje i wszystkiego trzeba spróbować ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A jakbyś chciała go w ogóle poruszać...? Bo mi wyobraźni nie staje
![]() Stało się, poszliście do łóżka i nie ma co robić z tego historii, wielkiego halo, oczekiwać jakichś deklaracji, czy przeprosin, tłumaczenia. Jesteś dużą dziewczynką, przełknij to i miej z tego doświadczenia naukę na przyszłość.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2010-11-09 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.