![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Duuży biuuuuuust!!!!!!!!!!
Hej dziewczyny mam duzy biust,i mam juz dosc lata, tzn tych napalonych głupiutkich facetow patrzacych sie tylko w dekold, i widzacych tylko cycki.A pozatym czy taki biust powinno sie jakos specjalnie pielegnowac juz w wieku 23 lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duuży biuuuuuust!!!!!!!!!!
Pociesze Cie,ze nie tylko TY zmagasz sie z tym problemem
![]() Pielęgnacja jak najbardziej i jak najwczesniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Też mam ten problem, faceci widzą tylko dwa gadające cycki. Porażka
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A co ja mam powiedzieć? Mam 13 lat i rozmiar C
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Hmm... mam ten sam problem:P miseczka D czasami mnie wyprowadza z rownowagi, w szczegolnosci,ze jestem niska, bo zbyt bardzo rzuca sie w oczy.No ale ciesze sie,ze moj facet mimo wsyztsko jest z niego dumny
![]() A co do pielegnacji, to jakie preferujecie sposoby? Ja sobie robie takie mini pompeczki przy scianie, troche podnosi biust. Pozdro, ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo ważna jest odpowiednia pielęgnacja biustu, czyli różnego rodzaju balsamy specjalnie przeznaczone do pielęgnacji naszych cucuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Z wiekiem zmienia się punkt widzenia, mam w.. facetów, którzy widzą we mnie tylko biust, a nawet myślę: niech sobie patrzą obleśni i się ślinią. po prostu nie mam do takich szacunku i nie zwracam na nich uwagi, choć kiedyś bardzo mnie to krępowało i czułam się zawstydzona gdy ktoś zawieszał wzrok na moim dużym przodku.Teraz problem dla mnie tkwi w kupowaniu bielizny, ubiorze, żeby nie wyglądać śmiesznie itp, a takim facetom mówmy STOP i dajmy choćby spojrzeniem do zrozumienia, że są żałośni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
No tak biust miseczka E to nie tylko sliniacy sie faceci ale rownież problem z kupnem dobrej bielizny.Może powiecie mi jakiej firmy kupujecie bielizne, ja pierwszy raz zamowiłam bielizne przez internet z firmy avocado i narazie czekam zobaczymy.A kremikow nie stosuje ale chyba zaczne, a z cwiczen oprocz pompeczek to nie znam innych wiec jesli znacie.... Pozdrawiam wszystkie "cycytki"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
tez mam spory biust i ten problem,faceci są beznadziejni(nie wszyscy chociaż większość)ostatnio nawet uslyszalam glupi tekst,dwóch gosci komentowala moj biust i jeden stwierdził ze pewnie jest sztuczny...spoko co nie?mam 19 lat i według jakiegos palanta sztuczne cycki-miałam ochote mu przywalić...!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę!!! moze któraś się za mną wymieni np. na puder Guerlaina?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hi hi ja mieszkam w niemczech i ostatnio bylam w sklepie na zakupach i slyszalam jak dwoch panow po polsku komentuje moje cycuszki,( ale ma wielkie, ciekawe czy silkon czy prawdziwe), wiec chodze sobie dalej robie zakupki i wychodzac ze sklepu mowie po polsku PRAWDZIWE, a co panowie?????????? czerwien na twarzach. Nie sadzili ze tez jestem z polski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
A moze wy macie jakies smieszne historyjki z tym tematem zwiazane??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie co zrobić żeby na aerobiku cycki nie wybiły nam zębów ![]() teżchciałam zamówić z avocado ale wolę przymierzć staniki, jak dostaniesz napisz jak leżą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kiedyś bym pewnie spłonęła ze wstydu i znienawidziła kolesia, teraz śmieję się z tego choć udawałam,że się na niego obraziłam i musiał mnie przepraszać 3godz, poza tym to b bliski kumpel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tez z checia poczekam na info o Avocado
![]() http://www.comexim.pl/index.php juz pare razy przymierzalam sie i...jakos nic z tego nie wyszlo. Ostatnio nalogowo kupowalam bielizne z Quelle i wszystko jest OK,kiedys tez trafilam na super stanik ze sklepu internetowego Solo firmy Vicki chyba o ile dobrze pamietam,a najwiekszy raj mialam kiedy szyla mi bielizne zawodowa gorseciarka-byla to mama mojej kolezanki.Niestety od paru lat juz nie mieszka w moim miescie i znowu jest problem ![]() Jednak rok temu w Quelle upolowalam przepiekny komplet w kolorze wina z przeslicznym haftem,ale co tu duzo mowic-perelka;bo przy rozmiarze E to wiele rzeczy jest poza zasiegiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ta firma ktorej nie pamietasz to może Almi, bo ja z tej firmy kupowalam tez w takim nie firmowym sklepiku, a raz kupiłam super stanik z niemieckiego otto, jak dostane avocado to sie podziele opinia.A dziewczynki co z bikini????????????? Gdzie kupic gore na 75 E a gatki 34???? Czy to wogule mozliwe???Ja mam jakies bikini t przed 3 lat, ake ono tylo sutki zakrywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Otto-masz na mysli Bon Prix czy jeszcze cos innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
nie tylko otto, adres to www.otto.de i nic wiecej, a to ja pewnie zamowilam sobie za maly z avocado, ja mam roz E a pani ktora przyjmowala zamowienia doradziła d bo podobno miał byc duży.Pewnie bede w takim razie musiała wymieniac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
właśnie odwiedziłam stronę avocado mają teraz świetne stroje kąpielowe, podoba mi się zwłaszcza jodi, a ten stanik do sportu po prostu boski! szkoda, że się tak ostatnio spłukałam, bo niestety trochę ta bielizna kosztuje..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Schatzsi a patrzylas w C&A, albo H&M.Ja tylko tam sie zaopatruje.Mam miseczke C a dol 32 i tez nie moge dostac nigdzie bikini. Kiedys w Cubus patrzylam i tam mozna osobno dobrac gore i dol,ale rozmiaru 32 nie mieli chwilowo :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
schatzsi to tylko pozazdroscic tobie, wiedz, ze wiele dziewczyn marzy o tym by miec wiekszy biust, ja mam miseczke c a mialam kiedys d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja bardzolubie mój rozmiar- 75d
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No własnie triuphy leża beznadziejnie bynamniej na mnie, bo w obwodzie za duze.No i jakos modele mi sie sreddnio podobaja, ja to najbardziej bym chciała jakis staniczek typu push-up, ale takie to wogule trudno dostac w rozmiarku 75 E. A internetu nie ma co sie bac bo zawsze mozna odesłac, jak cos nie pasuje ale z reguły to tez bym wolała przymiezyc najpierw bielizne, bo niektore biustonosze mimi iż rozmiar dobry to i tak zle leża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hej, to ja sie pod watek podpinam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.