|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Givenchy play intense 50ml
Witam wszystkie dziewczyny.
Mam na zbyciu nowe,zafoliowane perfumy Givenchy Play Intense damskie 50 ml jeszcze w folii.Chętnie wymienię się na jakieś inne,również pełnowymiarowe.(w ostateczności kilka razy psiknięte)Jeśli któraś jest zainteresowana to proszę piszcie w komentarzach co byście proponowały w zamian również z damskich ![]() UWAGA NAJBARDZIEJ BY MI PASOWALY ARMANI CODE ALBO D&G THE ONE! ![]() Edytowane przez Citriuos Czas edycji: 2011-05-01 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy play intense 50ml
zapraszam do watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja mam ewentualnie na wymianę zafoliowany balsam Alien Thierry Mugler, o taki : http://uk.shopping.com/Thierry-Mugle...eam-200ml/info
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ojoj coś z mojej wish
![]() ![]() mogę oddać: Salvatore Ferragamo F for fascinating night Kenzo Winter Flowers Jlo Glow After Dark Matin Calin Sud Pacifique Burberry Week End Calvin Klein One Nina Ricci Delice d'epices może Euphoria edp / Coco Chanel / Celine Fever. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- a i jeszcze Si Lolita w folii, chyba 80 ml, ale muszę spr jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JESTEM ONA
|
Citriuos,
może *Karl Lagerfeld Kapsule Floriental , kilka razy psikany , zakładam , że jest ok. 70 / 75ml w kartoniku; *Kenzo L`Eau Par Kenzo Indigo ok. 45/50 ml w kartoniku; *GF Ferre Rose 30 ml z minimalnym ubytkiem 2-3 psików w kartoniku Oczywiście mogą 'wejśc' w ew. wymianę np. 2 zapachy.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
euphoria edp. poj. wyjściowa 100 ml, ale spory ubytek. Jaki dokładnie mogę sprawdzić jutro/pojutrze, bo tak będę wracać z majówki do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
w tym momencie jest (tak na moje oko, bo zmierzyć nie sposób chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zdecydowałaś coś? Bo jest sporo chętnych na Euphorię...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.