|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Z jakim biure jechać na wakcje z 4-latkiem?
Czas pomyśleć o wakacjach
chcę pojechać na wakacje, gdzie nie będę musiała myśleć o czymkolwiek ... tylko basen, leżak i drinki w stosownych ilościach oczywiście Słyszałam, że są hotele, w których serwowane jest jedzenie przygotowywane z myślą o małych dzieciach - kotleciki, pulpeciki, ziemniaczki, marchewka itp., wszystko bez przypraw. Czy ktoś może mi doradzić biuro, miejsce i hotel?
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Z jakim biure jechać na wakcje z 4-latkiem?
Moim zdaniem najbezpieczniej jechać w jakieś miejsce w Europie. Tu przynajmniej nie grozi nikomu słynna "zemsta faraona"
Wydaje mi się, że mimo wszystko łatwiej się dogadać i łatwiej wrócić w przypadku awarii np. jakiejś choroby. Chociaż z drugiej strony to zadziwiające, że tutaj dzieciak ledwo wyjdzie na dwór to kicha, a na wakacjach moczy się przez tydzień w wodzie, pożera tony lodów i jest zdrowy ![]() W zeszłym roku byliśmy na wakacjach na Rodos z biurem Grecos. Było super. Nie podam Ci nazwy hotelu, bo już nie pamiętam. W każdym razie trafiliśmy do hotelu pełnego dzieci i przyjaznego dzieciom Swoją drogą, kolejną zadziwiającą rzeczą jest to, że dzieci nie znają języków obcych, a świetnie się dogadują, narodowość kompletnie nie ma znaczenia Menu dziecięcego w naszym hotelu nie było, ale też słyszałam, że w niektórych hotelach jest coś takiego.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z jakim biure jechać na wakcje z 4-latkiem?
Polecam neckermana .
Maja hotele z Polskim animatorami oznaczone logiem happy events http://www.happyevents.pl/ prowadza bardzo dużo zajęć dla dzieci właśnie od 4 lat , hotele w których są tacy animatorzy są przygotowane pod rodziny i z ułatwieniami dla rodzin - dania dla dzieci , krzesełka , baseny z brodzikami itp . Warto wybrac dobre biuro gdzie można liczyć na pomoc rezydentów , wybrac lepszr ubezpieczenie kompleksowe w neckermanie kosztuje 100zł wiecej od podstawowego . My w tym roku do bułgari jedziemy własnie do takiego hotelu z Polską animacją A z tego biura jeżdże tylko . Opinie o hotelach czytam zwykle na stronce http://www.holidaycheck.pl/
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

chcę pojechać na wakacje, gdzie nie będę musiała myśleć o czymkolwiek ... tylko basen, leżak i drinki w stosownych ilościach oczywiście