|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mały biust
Mam prawie 16 lat i jestem w 3 gimnazjum, a biust od 2 lat jakby przestał mi rosnąć. Mam marną, małą miseczkę B przez co ostatnio zaczęłam mieć kompleksy i przestałam nosić koszulki z jakimkolwiek większym dekoltem. Wiele osób mówi mi, że to zależy w dużym stopniu od wagi, moje BMI wynosi 19 więc nie jestem bardzo chuda, raczej przeciętna, a moje znacznie chudsze koleżanki mają o wiele większe ode mnie biusty, a mój jest chyba najmniejszy w klasie. Nie mogę mieć też tego w genach, bo wszystkie kobiety w mojej rodzinie mają duże, a nawet bardzo duże piersi. Teraz mały biust bardzo mi nie przeszkadza bo przecież cały czas dojrzewam, ale boję się, że moje piersi mogą za dużo nie urosnąć, albo tylko tyle ile urosły przez ostatnie 2 lata, czyli prawie wcale. Chyba zaczynam wariować, ale ostatnio zauważyłam nawet, że mój stanik zrobił się odrobinę za duży, może to przez to, że schudłam 2 kg. Tak więc apeluję o pomoc: Czy mój biust jeszcze urośnie? Znacie jakieś sposoby na przyspieszenie jego wzrostu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mały biust
Spokojnie, moim zdaniem masz jeszcze trochę czasu.
Biust nie rośnie tylko do pewnego momentu i potem już zostaje taki. Biust zmienia się razem z nami. Kiedy miałam 16 lat mój biust też nie był imponujący i zazdrościłam koleżankom. A teraz w wieku 24 lat jestem z niego bardzo zadowolona i noszę 70E albo 75D. Nie są duże ani też małe, najważniejsze, żeby były zadbane. ;-) Głowa do góry, chwilowo nie musisz się tym martwić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mały biust
Ja zawsze byłam płaska jak deska, kiedyś nawet nosiłam biustonosze push up, bo czułam dyskomfort przy koleżankach, ale to się zmieniło kiedy poznałam chłopaka, pogodziłam się z wielkością swoich piersi, bo chciałam żeby mnie zaakceptował w pełni, nie mogłam tego ukrywać. Moje piersi zaczęły rosnąć dopiero teraz, kiedy już straciłam nadzieję na to że kiedykolwiek będą większe. (mam 22 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.