|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
Pokaż wyniki sondy: Czy jesteście wytrwałe w swoich postanowieniach? | |||
tak, zawsze z uporem dążę do celu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 25,00% |
tak, ale szybko gaśnie mi zapał |
1 | 25,00% |
nie, ponieważ nie umiem rezygnować ze swoich nawyków |
0 | 0% |
wytrwałość zależy od mojej motywacji |
2 | 50,00% |
Głosujący: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ach ten szał ciał!
Witam wszystkich oszalałych
![]() Już od początku marca walczę ze zbędnymi kilogramami. Dodatkową motywacją jest udział w tym kunkursie ![]() ... a więc jak wszyscy wiedzą drogą do pięgnego ciałka jest dieta, ćwiczenia i kosmetyki. Tak w teorii, ale w praktyce to już nie jest takie proste, bo albo brak czasu, albo po prostu chęci. Ja już od jakiegoś czasu zaczynam i kończę dzień do kubka z tajemniczym wywarem. Kupiłam paczuszkę siemia lnianego (koszt niewielki bo ok 1,80 Zł) i parzę sobie 1 łyżeczkę siemia z kilkoma listkami herbatki zielonej. Smakuje nie najgorzej i łatwo się do tego przyzwyczaić. Mogę powiedzieć, że to działa niesamowicie na pracę jelit i już po jednym dniu poczułam różnice. Jeżeli chodzi o ćwiczenia to przyznam się, że jestem leniuszkiem ![]() Najgorszą kwestią mojej diety była rezygnacja ze słodyczy, które uwiebiam!!! Niestety udało mi się tylko je ograniczyć ![]() ... a jeszcze kwestia kosmetyków! Po kąpieli połączonej z peelengiem kawowym (kawa mielona + łyżka oliwy z oliwek) wklepuję sobie w udka oliwkę tak pomarańczową z Ziaji. (kupiłam ją w rossmannie za ok 14.00 zł) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magduszek82 Czas edycji: 2011-04-19 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.