![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mango, Terranova, balerinki, biżuteria XS-L
nieaktualne!
WITAM 1.OSOBY Z MNIEJSZĄ LICZBĄ PRZEKUPEK NIŻ 20 LUB Z NEGATYWEM BĘDĘ PROSIŁA O WYSŁANIE PACZKI PIERWSZE 2.CHĘTNIE UMÓWIĘ SIĘ NA ODBIÓR OSOBISTY W WARSZAWIE INTERESUJA MNIE GŁÓWNIE RZECZY Z WISH: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=516171 Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-19 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mango, Terranova, balerinki, biżuteria XS-L
Płyty CD do nauki języka:
1. Multimedialny kurs angielskiego, dwie płyty CD cz. I i II: Work and play in English, Worldwild School ZAWIERA: *Testy Sprawdź swój poziom. Przypomnij sobie zasady języka angielskiego. *Ćwiczenia Poćwicz trudną angielską wymowę i skomplikowaną ortografię. *Nagrania Posłuchaj najczystszego brytyjskiego akcentu w znakomitych lekcjach prosto z Londynu *Gramatykę Najtrudniejsze zagadnienia angielskiej gramatyki oraz przydatne angielskie idiomy *Artykuły z The New York Times Sprawdź, co czytają amerykanie! 2. FRANCUSKI Konwersacje na wakacje, dla początkujących i średnio zaawansowanych Jedziesz na wakacje za granicę? Nie masz czasu na naukę języka? Chcesz przypomnieć sobie lub poznać zwroty i słownictwo niezbędne w podróży? To kurs, który pomoże Ci pokonać barierę językową Płyta CD z francuskimi konwersacjami Sygnowana przez Gazetę Wyborczą (ja mam tę płytę z wieżą Eiffela, od lewej na foto) Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-20 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Top Pine Apple (roz M):
wymiary: szer. pod pachami 42cm długość 50cm szer. mniej więcej w talii 38cm stan: b.db/idealny Materiał całkiem rozciągliwy. Świetnie podkreśla biust. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-20 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Brązowe, miedziane balerinki z kokardkami
Dziewczęce, noga zgrabnie w nich wygląda Imitacja skóry-skóra ekologiczna W środku i na noskach wykładane zamszem Brak rozmiaru podanego na bucie ale na moje oko to 36, małe 37 Wkładka- długość całkowita do samego czubka 23,5cm Baleriny mają wszytą gumkę więc lekko się rozciągają Stan: w lewym bucie przy kokardce rozprucie na szwie ok 1-2cm . Jest ono zasłonięte kokardką. Poza tym stan idealny- żadnych innych wad, oznak używania, przetarć itp wymienione Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-24 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki:
*KOLASTYNA 20 UVA UVB 200ml Zużycie: połowa data ważności: 12.2012 Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-20 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-19 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nici Wild plecaczek z motywem zwierzęcym
Wysokość ok 30cm Szerokość ok 22cm stan: był trochę używany, nie jest nowy. Żadnych zniszczeń, przetarć, rozpruć nie posiada. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-20 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czarna słuchawka do tel.kom Samsung
Do rozmawania/słuchania muzyki NOWE, ORYGINALNE Czarne etui/piórnik stan:b.db 1 klips, srebro próba 925, kamień: turkus długość: 2 cm Jest tylko jeden, ale może komuś się przyda? Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-20 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hand- made aniołek:
* brązowy z diabelskimi różkami i ogonem, stan: b.db Sztywny, z kordonka/włóczki Może służyć jako ozdoba lub np breloczek,zawieszka do komórki, kluczy itp ponieważ ma zawieszony sznureczek. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-20 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-19 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Płyta CD oryginalna, z Empiku
Andrea Bocelli, Cieli Di Toscana stan: idealny Utwory: 1. Melodramma 2. Mille Lune Mille Onde 3. E Ara 'a Settembre (someone Like You) 4. Chiara 5. Mascagni 6. Resta Qui 7. Il Mistero Dell 'amore 8. Se La Gente Usasse Il Cuore 9. Si Volto' 10. L 'abitudine 11. L 'incontro 12. E Mi Manchi Tu 13. Il Diavolo E L 'angelo 14. L 'ultimo Re Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-05-20 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1304517640
i buty cos u mnie?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wiec chyba jednak zrezygnuje... komplecik mi sie podoba, ale tak mysle ze jednak taka mala wymianka nie jest ekonomicznie oplacalna... wiec dziekuje
pozdrawiam
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
Komplet eleganckiej biżuterii Naszyjnik i kolczyki Perełki ale to bys chyba musiała sobie coś dobrac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tak, pamiętam.
![]() Zastanawiam się nad tymi spodniami. Czy one nie wychodzą czasem dużo mniejsze niż typowe 40? ![]() Te 36 cm w talii mnie trochę przeraża. Post wcześniej masz spódniczkę XS z metki i ma w pasie 38 cm, czyli 2 cm więcej niż w spodniach. ![]() W biodrach powinny być ok. ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Problem w tym, że teraz noszę 42/44 a chcę zejść na 40 (zaczynam dietę. ![]() Więc z mierzenia mojej talii nic mi raczej nie przyjdzie. ![]() Ok, skoro to wymiar w talii a nie pasie, a biodra powinny pasować (wg innych za małych spodni, w które wchodziłam i planuję jeszcze wchodzić ![]() W ostateczności spodnie dostanie ciotka, która jest dużo szczuplejsza. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-05-06 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Komplet eleganckiej biżuterii Naszyjnik i kolczyki Perły w kolorze stalowym odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a moze cos innego, bo torebka jest w rezerwacji?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam...Pozdrawiam!
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
mi się spodobała twoja bluzka
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1304517338 i spódniczka też jest całkiem ok ![]() Balerinki są płaskie, ale z tyłu mają grubszą podeszwę, to max 1,5 cm
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
wymiary sukienki:
*szerokość pod pachami: 35 cm *szerokość w talii: 33 cm *długość z ramiączkami: 82 cm * bez ramiączek: 70 cm Nie ma żadnych wad ani oznak noszenia, bo miałam ją na sobie max. 3 razy ![]() A twoje spódniczka i bluzka mają jakieś wady? Spódniczka jest sztruksowa czy z gładkiej bawełny? (na zdjęciu prążki widzę .. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.