Krem męski Vichy.........????
Ten temat przeniosłam z pytan do dermatologa, nikt mi tam nie odpowiedział, wiec może tu uzyskam porade.
Mam cere sklonna do wyprysków(lat 27) do niedawna była tłusta,wziełam sie za wysuszanie i w skutek tego mam mieszana z przesuszonym naskórkiem(taką diagnoze wystawiła mi kosmetyczka),miejscami wystepije podraznienia, nie mogłam sobie dobrac bardzo dlugo dobrac odpowiedniego kremu, aż pewnedo dnia pożyczyłam krem chlopaka
vichy home mag-C gel-creme hydrant fortyfiant, cera poprostu była po nim idealna, gładka,jędrna, i przyciemnona, dosłownie w kilka minut nabrała zdrowego ciemniejszego kolorytu(nie wiem dlaczego może ktoś mi wytłumaczy) i idealnej gładkosci.
Proszę was abyscie jesli macie takie same problemy z cera napisały jakich kremów urzywacie, nie musi to być vichy.
Spodziewam sie wypowiedzi w stylu"jesli tem krem ci odpowiada to dalej go używaj" a ja chę używać kremu przeznaczonego dla kobiet.
Jesli znacie sie na składzie kremów jaki odpowienik tego męskiego "wynalazku" byłby dlamnie odpowiedni, czekam na odpowiedzi.
|