|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzura krótka, włosy cienkie
Witam
![]() Zawsze miałam cienkie włosy i nie ważne jak o nie dbałam końcówki zawsze były zniszczone... Chciałabym się ściąc własnie tak jak w linku na dole, jednak nie wiem czy do cienkich włosów taka fryzura będzie dobra. Jak je stylizowac jakiś kosmetyków używac? Poprosze o dokładne nazwy produktów które polecacie. http://www.kimono.pl/Buty-Reebok-Eas...y-Herbus-a1968 i moje zdięcie gdyż nie jestem pewna czy do mojego kształtu twarzy będzie pasowac ta fryzurka: http://img251.imageshack.us/i/zdjcia0085u.jpg/ czekam na odpowiedzi pozdrawiam Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2011-04-02 o 13:10 Powód: Załączenie załacznika. Regulamin! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura krótka, włosy cienkie
pomoze mi ktos?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie jestem wielką znawczynią, ale wydaje mi się, że będzie Ci ładnie.
ZRESZTĄ - ładnemu we wszystkim ładnie ![]() A Tobie nie można niczego zarzucić ![]() Zetnij się skoro krąży Ci ten plan po głowie. To tylko włosy - w razie "w'' odrosną przecież ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Fryzura wydaje się ok. Powinna do Ciebie pasować, bo masz ładny kształt twarzy. Tylko nie nastawiałabym się na taki efekt jak ma w reklamie Herbuś,bo ona ma tych włosów jednak dość sporo. Żebyś nie była rozczarowana jak Twój fryz będzie w porównaniu z jej ciutek bardziej "przyklapnięty".
A nie myślałaś o czymś ala bob? Generalnie jestem na tak dla cięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fajna fryzura, powinna Ci pasować.
Pytanie czy w rzeczywistości będzie wyglądać tak jak na zdjęciu - tam pewnie sztab stylistów układał to przez pół dnia
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Sama mam cienkie włosy.. i zciełam jeden bok tak mniej wiecej kawałek za ucho.. i później taki schodek w dól.. taka jedna warstwa reszta długie.. bo te krotkie sie nakładały na długie.. i nie byłam zadowolona.. wlosy wcale nie wyglądają gęsciej (ten krotszy bok) załuje.. ;/ czekam az odrosną omine to ze mam ogolnie proste włosy.. to te krotsze koncowki sie zaczynaja podwijać..:/ a nigdy nie mialam z tym problemow.. także nie idź na żywioł i się dobrze zastanów! A co najważniejsze idź do dobrego fryzjera!!!! Jeśli będziesz stylizować włosy pianka itd.. na pewno uzyskasz fajny efekt.. a tak to raczej będę oklapłe.. takie jest moje zdanie.
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dobre cięcie to podstawa. Fryzurka jak dla Ciebie jest w porządku
![]() jak już sobie zrobisz nową fryzurę to się pochwal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
będzie ładnie na 100%
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
w takim razie jeszcze się zastanowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Będzie ładnie
![]() Pokazałaś buzie, ale kształt średnio, ale myślę, że jak potrzebujesz zmiany to tnij!!! Ja miałam długaśne włosy, ściełam podobnie jak na zdjęciu, ale bardziej na boba i bardzo jestem zadowolona! Do stylizacji? Pianka dodająca objętości włosom, lakier i gruba szczota do podwijania ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście odradzam. Też mam takie włosy i popełniłam właśnie ten błąd. Obcięłam tak włosy i efekt nie był za fajny. Ale sama fryzurka bardzo ładna i do kształtu twarzy też by pasowała jednak mam obiekcje co do takiego cięcia przy tym typie włosów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Przy cienkich włosach najlepiej sprawdza się taki trochę dłuższy bob. Włosy się wtedy trochę podnoszą i sprawiają wrażenie jakby było ich więcej. Zreszta najlepiej się jeszcze przed ścięceim fryzjera zapytać jeśli masz kogoś sprawdzonego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że będzie Ci pasowała taka fryzura
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a właśnie zapomniałam dodać, że najlepiej poprosić fryzjera żeby wycieniował włosy lekko od góry wtedy będzie efekt lekkości i nie będą takie ciężkie i z pewnością lepiej będą się układać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.