|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki PURE
W jednym z polskich sklepów internetowych znalazłam kosmetyki tej marki. I przyznam, że na zdjęciach wyglądają fantastycznie. W Internecie bardzo mało jest informacji na ich temat, dokopałam się jednak do ich strony: http://www.makemepure.net/ . Używała je może któraś z Was? Jak doświadczenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki MAKE ME PURE
nigdy nie słyszałam ale chętnie dowiem się wiecej
![]() ![]() edit: dojrzałam logo firmy Carlo di Roma którą dobrze znam bo mam podkład który jest moim najlepszym podkładem ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o estetykę opakowań przypominają mi bardzo MACa i NARS. Ceny też wskazują na średnią półkę. Na stronie podawane w funtach, więc muszą być najpewniej sprowadzane z UK. I im dłużej przeglądam tę stronę, coraz bardziej mam na nie ochotę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
na stronie jest napisane tak (w niedoslownym tłumaczeniu):
Pure- nowa seria (??) Carlo di Roma cosmetics group, narodziła sie z iluzji aby zrobić coś innego, innowacyjnego i eleganckiego, oferując najlepszą z wybiórczych marek (market to jest handel, targ ale nie pasuje mi tu nic innego) w konkurencyjnej cenie. Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pure co to za marka?
Hej dziwczyny, zamawialm dzis ksiazki w [informacja usunięta przez Moderatora] i natchnelam sie na kosmetyki firmy Pure, chcialam was zapytac czy znacie ta firme i co myslicie o ich kosetykach???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pure co to za marka?
Zanim zadasz pytanie, skorzystaj z wyszukiwarki! Już istnieje wątek nt. tych kosmetyków.
Łączę i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Specjalny, pojedyńczy cień do powiek, który dzięki zastosowaniu szarej perły podnosi makijaż oczu do niezwykłego poziomu blasku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki PURE
Mnie nastomiast ciagnie
![]() "Nadzwyczaj delikatny, pozostawia skórę elastyczną, tworząc złoty i brązowy wizerunek" oraz rozswietlajacego pudru sypkiego Ultra lekka formuła sprawia wrażenie jedwabiu. Efekt jest transparentny a wykończenie opalizujące. Korzystny dla wszystkich typów skóry. ciekawe czy kiedy i gdzie mozna bedzie kupic te kosmetyki "stacjonarnie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ten puder rozświetlający faktycznie świetnie wygląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Super!!! Z tego co widac, to jakas nowa seria kosmetykow Carli di Roma. Ja mam tej firmy kredke z gabeczka i jestem zachwycona, a widze, ze seria PURE ma tych kredek sporo, w wielu kolorach i nowej, eleganckiej szacie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ceny kosmetyków tej marki zaczynają się od 35 zł. wzwyż. Dostępne są na razie jedynie w jednym polskim sklepie internetowym, który dopiero od kilku dni ma w swojej ofercie kosmetyki (do tej pory jedynie oferował książki, filmy, multimedia i elektronikę
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Aaaaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ciekawości wzięłam białą konturówkę do oczu (aktualnie mam z Debby, potrafi zostawić grudki przy malowaniu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O, to wobec tego z niecierpliwością czekamy na recenzje tych kosmetyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja tez własnie zauważyłam ze ta zdjeciach jest nazwa Carlo Di Roma i wiem ze dostepne są te kosmetyki w Galerii Centrum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podnoszę temat, bo babska ciekawość dalej niezaspokojona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, co prawda wątek ma już "swoje lata", ale używam kosmetyków pure, a dokładnie cieni do powiek i chciałabym się podzielić opinią
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ostatnio zakupiłam czarny kajal tej firmy, wcześniej nie miałam, i już jestem troszkę mniej zachwycona, bo nie jest trwały, bardzo szybko "znika" z powieki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.