|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wykorzystana, porzucona i nadal zakochana
witajcie!! opowiem wam w skrócie moja historie.. otóż przed 4 laty poznałam faceta (pana T) wszystko ładnie pięknie z obu stron miłość po sam grób po dwóch latach zareczyny kleka przedemna i moja rodzina i prosi o reke nastepnie plany slubu mieszkania itp.. po 2,5 roku wybralismy sie na biwak spalismy w namiocie, i słysze jak przez sen woła imie innej, zaskoczona po raz pierwszy przeswietliłam mu telefon i faktycznie moje obawy sie sprawdziły ( sms-y typu tesknie za tobą, chciałbym znow sie do ciebie przytulic, jak dobrze ze wtedy sie nic nie wydazyło bo mało brakowało itp ze szczena mi opadła) na moj płacz odpowiadał ze to juz koniec ze nic miedzy nimi innego nie było ze nie zdradził mnie, bardzo zalezało mi na nim i po dłuzszym czasie wybaczyłam mu to i znow było ok ale nagle po kolejnym poł roku (czyli razem po 3 latach) pewnego dnia pn T przyszedł i powiedział ze nie wie czy chce byc ze mna a na moje pytanie "kochasz mnie?" odp "nie wiem" pozucił mnie nie podajac powodu i od tamtej pory nie odezwał sie nie odbierał moich telefonow jednym słowem stał sie zatwardziałym dupkiem.Długo to przezywałam, schudłam 5 kg i psychicznie nie mogłam dojsc do siebie poniewaz bardzo go kochałam i wiazałam z nim wszystkie zyciowe plany..
_________________________ _________________________ _________________ po kilku miesiacach poznałam innego (pana M) pomogł mi zapomniec o tamtym poznał cała moja poprzednia historie i okazało sie ze sam jest w podobnej tylko ze trwało to u niego 4 lata, znajomosc z M. przerodziła sie w cos wiecej, odzyskałam wiare w siebie,zapewniał ze nie nie bedzie kolejna osoba ktora mnie skrzywdzi, kolejna wielka miłosc z mojej strony. z tego wzgledu ze nie mieszkał w polsce i dzieliło nas 1700 km widywalismy sie raz na miesiac, wspolne wakacje, wakacyjne dwa tyg u mnie a trzy u niego w jego kraju wszystko ładnie pieknie gdy nagle zaczął mnie olewac rzadko dzwonic nie odpowiadajac na moje wiad, oczywiscie zaczełam miec jakies swoje zdanie na ten temat ktore oczywiscie mu sie nie podobało wiec wymyslił ze jestemy niezgodni i nie umiem z nim sie porozumiec (no ale jak mam sie porozumiec skoro ja dzwonie i pisze bez odzewu z jego strony ktore trwało nawet do 1,5 tyg) oczywiscie usłyszałam z jego strony Dowidzenia i znow załamka nerwy i stres zwiazyn z tym wpedziły mnie w powazna chorobe zapalenia jelita, znow waga poleciała a choroba jest nieuleczalna. dodatkowo dowiaduje sie samych ponizających bzdur z jego strony ktore wygaduje na moj temat tym bardziej ze ja kryłam go przed wszystkimi przed tym ze jest zawieszony przez prawo, zabrali mu prawko, ma problemy z nałogami i ze zdrowiem...po to zeby w oczach innych był normalnym człowiekiem poniewaz uwazałam ze kazdy ma prawo jakiejs szansy. i najgorsze jest to ze nie potrafie znienawidzic M. tak samo jak kiedys T. i nadal go kocham mimo wszystko. Zawsze staram sie mimo wszystko i daje z siebie tyle ile moge i co z tego mam...?nie wiem co mam ze soba zrobic... mam ochote zemscic sie na nich wszystkich ![]() _________________________ _________________________ _________________ mało tego dziewczyny... wiem ze to durne było ale 1,5 miesiąca po pożuceniu prze pana M. poznałam kolejnego dupka (pana R.) dosc nachalnie mnie zaczepiał na fb z poczatku go ignorowałam ale po pewnym czasie odpowiedziałam mu na wiadomosc, rozmawialismy bardzo duzo on zalił sie mi a ja jemu, znalezlismy wspolny jezyk wiele tematow nam podchodziło itp postanowilismy sie spotkac z tego wzgledu ze odwiedzałam swoje stare miasto w ktorym kiedys mieszkałam a on zamieszkuje obecnie,uprzedzałam go na samym poczatku ze juz tam nie mieszkam tylko 170 km dalej,mowił ze to nie zaden problem ze dla takiej jak ja warto i takie tam gadki ze no mozna było uwierzyc(wkoncu to przyszły prawnik takze kłamanie to jego specjalnosc). jedno spotkanie, drugie... umówieni na trzecie, zaprosił mnie do siebie ale niestety sie rozchorowałam i musiałam odmowic, no ok powiedział tylko szkoda bo dzis mam wolne mieszkanie (yyy... :/) nastepnego dnia znow mnie zaprasza ale ja usłyszawszy ze znow ma wolna chate kłamie ze dalej jestem chora, oburzony mowi ze trzeciego dnia nie moze, wiec ja proponuje czwarty dzien on odmawia no a niestety piatego juz wyjezdzałam wyjezdzajac zapytałam co bedziie z ta znajomoscia, zekł" ze niestety nie dla niego taka odległosc i ze nie da rady"jednym słowem chciał mnie tylko wykorzystac!! wiem ze to było głupie zagranie, nie wiem czy chciałam si odegrac na M. i pokazac mu ze szybko znajde kogos ale wiem ze tylko dodatkowo sie pograżyłam i straciłam wiare w siebie :/ Edytowane przez sloodkamisia Czas edycji: 2011-04-07 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wykorzystana, pożucona i nadal zakochana
ojć...
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, normalni są. ile masz lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To przykre
![]() Po 1. zacznij stawiać siebie samą na 1 miejscu Po 2. zerwij kontakty z tymi panami. Daj sobie czas na poukładanie, pozbieranie się. Po 3. nie bierz kolejnego faceta z braku laku po to by zapomnieć o poprzednim, jak trzeba to czekaj długo ale wybierz wartościowego faceta z którym związek wydaje się realny, pakowanie się w związek na odległość 1700km do tego z facetem który ma problemy z prawem itd nie jest dobrym pomysłem. Rozmyślanie o zemście nic Ci nie da, nie siedź i nie kombinuj jakby im się tutaj odwdzięczyć tylko wyjdź do ludzi, spotkaj się z przyjaciółmi, idź na zakupy. Zrób coś dla siebie, zadbaj o zdrowie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26194683]no nieżle.....
tak, normalni są. ile masz lat?[/QUOTE] za dwa miesiace koncze 23 lata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Przykra historia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Mam tyle lat co ty,jestem w 7 letnim związku,z moim TŻ bywało różnie,były i powroty i rozstania,najdłużej nie byłam z nim 8 miesięcy,i każdego faceta którego wtedy spotkałam to była porażka,no i wróciłam do poprzedniego związku bo twierdzę,że nikogo takiego jak mój TŻ nie spotkam,choć nie jest idealny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie do wiary.Dwa dupki pod rząd.
Najpierw zapomnij o nich. Następnie postaw siebie w swoim życiu na PIERWSZYM MIEJSCU! Bądź dla siebie najważniejsza !
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- jesli jest sie samej to owszem mozna myslec tylko i wylacznie o sobie, ale gdy sie kogos ma to nie mozna byc taka egoistka i stawiac siebie na pierwszym mijscu trzeba to jakos rozłozyc rozsadnie w obie strony. to znaczy ze mam byc singielka zeby sie dobrze czuc i myslec tylko o sobie bo tak mi bedzie lepiej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas leczy rany ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
juz czuje ten mur, mam niechęć do facetow wiem ze to minie ale nie wiem czy kiedys jeszcze jakimukolwiek zaufam.
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
ee jak dla mnie to ktoś szuka tematów do szmatławców "takie jest życie " i inne głupie tytuły,bo autorka nie prosi o rady tylko o swoje historie.Ale jak ktoś został poŻucony w taki sposób to już tylko rzut beretem do głupoty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
mało tego dziewczyny nie mowiłam o tym bo wiem ze to durne było ale 1,5 miesiąca po pożuceniu prze pana M. poznałam kolejnego dupka (pana R.) dosc nachalnie mnie zaczepiał na fb z poczatku go ignorowałam ale po pewnym czasie odpowiedziałam mu na wiadomosc, rozmawialismy bardzo duzo on zalił sie mi a ja jemu, znalezlismy wspolny jezyk wiele tematow nam podchodziło itp postanowilismy sie spotkac z tego wzgledu ze odwiedzałam swoje stare miasto w ktorym kiedys mieszkałam a on zamieszkuje obecnie,uprzedzałam go na samym poczatku ze juz tam nie mieszkam tylko 170 km dalej,mowił ze to nie zaden problem ze dla takiej jak ja warto i takie tam gadki ze no mozna było uwierzyc(wkoncu to przyszły prawnik takze kłamanie to jego specjalnosc). jedno spotkanie, drugie... umówieni na trzecie, zaprosił mnie do siebie ale niestety sie rozchorowałam i musiałam odmowic, no ok powiedział tylko szkoda bo dzis mam wolne mieszkanie (yyy... :/) nastepnego dnia znow mnie zaprasza ale ja usłyszawszy ze znow ma wolna chate kłamie ze dalej jestem chora, oburzony mowi ze trzeciego dnia nie moze, wiec ja proponuje czwarty dzien on odmawia no a niestety piatego juz wyjezdzałam wyjezdzajac zapytałam co bedziie z ta znajomoscia, zekł" ze niestety nie dla niego taka odległosc i ze nie da rady"jednym słowem chciał mnie tylko wykorzystac!! wiem ze to było głupie zagranie, nie wiem czy chciałam si odegrac na M. i pokazac mu ze szybko znajde kogos ale wiem ze tylko dodatkowo sie pograżyłam i straciłam wiare w siebie :/
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- W żadnym wypadku nie szukam tematow do pism tylko interesuje mnie czy ktos przezył podobne sytuacje bo w kupie jest razniej,chce znac odczucia innych i jednoczesnie szukam porady jak sobie z tym mam radzic jesli chodzi o psychike. I nie zmyslam , mowie szczerze co przezyłam w swoim zyciu. myslisz ze w wieku 23 lat chciało by mi sie bawic w wymyslane historie na forach, uwierz mi mam studia na głowie obecnie wisi mi na głowie obrona pracy lic wiec mam co robic...
dokąd prowadzi to życie....? Edytowane przez sloodkamisia Czas edycji: 2011-04-06 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Przykre jest to co Ciebie spotkało.Polecam książkę: "Kobiety, które kochają za bardzo". Myślę,że naprawdę warto ją przeczytać i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Jednej z moich koleżanek bardzo to pomogło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
dzięki pam5 napewno zajrze,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.