|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciemna oprawa oczu - jak ? męszczyzna
Witam jestem Norbert, mam 16 lat i dostałem propozycje na kontrakt z agencja modeli lecz jednak dali mi warunek : na wlasny koszt mam sobie zrobić ciemna oprawe oczu -.- nie wiem co zrobić i jak zrobić, aby było trwało i to troche pedalskie za przeproszeniem, ale nie powiem, ze oferta nie jest kuszaca. Moj wyglad to rozczochrane wlosy na dlugosc 5-6cm na gorze i po bokach baczki, jestem ciemnym blondynem, troche za duza skory na powiekach i np jak zamykam oczy to mam takie jakby wciecia. Mniejsza o to, mam powodzenie, ale mysle a nawet jestem pewien i bardzo mi zalezy na tym, zeby miec ciemniejsze i grubsze rzesy na gorze i na dole. Blagam o pomoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciemna oprawa oczu - jak ? męszczyzna
jaka to agencja? wymien nazwę
brwi i rzęsy można bardzo łatwo przyciemnić tzw henną do brwi. ale jesli jestes ciemnym blondynem to nie wiem czy akurat czarne będa pasować, moze ciemnobrązowe juz prędzej? daj fote, to cos doradzimy. jesli to dobra agencja, to bym zaryzykowała ten "pedalski" rytuał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
To trochę dziwne wymaganie wg mnie, przecież na potrzeby zdjęć zawsze możesz robić sobie makijaż, jakoś byś to przebolał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Sądzę, że jeżeli na prawdę zależy Ci na tej propozycji, to powinieneś udać się do kosmetyczki w celu zmiany swojego wyglądu. Ona Ci doradzi i pomoże wybrać, które rozwiązanie będzie najbardziej korzystne. Myślę, że działanie na własną rękę może skończyć się jakimiś podrażnieniami, albo niezadowoleniem ze swojego nowego wyglądu.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.