|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() włoski --> kolorek i ułożenie
hejka !! mam do was 2 pytanka . po pierwsze chcialam sie spytać o kolor włosów na pierwszym zdjeciu jakie załączyłam..co to za kolorek? dokładny...bo jak powiem fryzjerce ze blond chcem to mnie na blond całkowity zrobi a ja wlasnie chcialabym taki jak jest na tym zdjeciu.a drugie pyt. to takie jak mam sobie ułozyc włosy aby byly takie jak britney na 2 zdjeciu?? nie chodzi tu o podkręcenie ale o to ze ona ma je zawsze jakby to powiedziec
![]() ![]() 2 zdjecie: http://www.princeton.edu/~gdoyle/cam...ney-spears.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: włoski --> kolorek i ułożenie
pliisss napiszcie coś, to bardzo wazne dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Miałam kiedyś taki kolor jak na 1szej fotce, farbowałam Wellą albo Joanną - nie pamiętam, ale kolor nazywał się orzech. Przejdź się do drogerii, pooglądaj farby i znajdziesz podobny kolor, będziesz znała nazwę
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: włoski --> kolorek i ułożenie
dzieki wielkie na pewno zobacze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
hmm... moje włosy są gęste i bujne więc nie mam takiego problemu - wręcz odwrotnie, ale z tego co wiem, jeśli chcesz mieć bujniejszą czuprynę susz włosy głową w dół, nie wcieraj żelu, prędzej piankę, bo jest lżejsza. Nic więcej narazie nie przychodzi mi do głowy... Spróbuj te 2 rzeczy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.