|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() LIPIEC Wymienię wymienię wymienię! :)
Witam
![]() Bardzo chętnie wymienię część swojej garderoby. Może komuś coś się spodoba, a mnie uda się zyskać kilka ciekawych sztuk. Jeśli macie pytania, chcecie zobaczyć ubrania na innych zdjęciach, poznać dokładne wymiary- piszcie! ![]() będę wysyłać najszybciej jak tylko mi się uda- czyli w miarę możliwości. Zamienię się na: bluzki, koszule, koszulki, spódnice, spodnie } w rozmiarach s/m, buty 36/37, biżuterię, torebki... czyli generalnie wszystko co wpadnie mi w oko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymienię wymienię wymienię! :)
BLUZKI
1. Bluzka w paski z twarzą Marilyn Monroe. Rozm. S/XS 2. Tunika khaki rozm. S 3. Błyszcząca bluzeczka na ramiączkach rozm. S 4. Czarna bluzka/tunika w cekiny, orsay rozm. M 5. Czarna z czaszką, atciv rozm. 38 1. 2. 3. 4. 5. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
SPODNIE
1. Fioletowe rurki z h&m rozm. 38 2. Sztruksowe rurki, zara(kids) rozm. 13-14 lat (164 cm, spokojnie na s i m bo mają gumkę na górze) 3. Rurki w kratę rozm. M ( pasuje też na S) 4. Getry ala dżins, założone raz. Rozmiar xl/xxl ale to s/m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1311585094 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Koszule
1. Zielono-biała w drobniutką kratkę, duża męska. 2. Dłuższa w kratę, rozm. XXL/XXXL ale pasuje na S. 3. W niebieską kratę, męska rozm. M 4. Fioletowa damska, rozm. około s/m 5. Biała z fioletowym bolerkiem rozm. około s/xs 6. Dłuższa zielono-biała krata rozm. około M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za getry, ala dzins?
![]() |
#7 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: LIPIEC Wymienię wymienię wymienię! :)
Spódnice, sukienka
1. Dżinsowa sukienka, rozm. około S 2. Beżowa spódnica, rozm. S 3. Biała spódnica, rozm. S (ale na XS też okej bo się rozciąga) 4. Czarna spódniczka, rozm. około S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.