|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja lista wish na czerwiec :)
Oto moja lista WISH
![]() Za rzeczy oznaczone * oddam baaaardzo dużo ! PERFUMY *Christian Dior J'adore to go / Calvin Klein IN2U/ DKNY Golden Delicious/ - woda toaletowa, mleczko perfumowane, olejek, balsam do ciała- wszystko, co jest związane z tymi zapachami;* Kenzo- Flower Kenzo- Amour Avon -Always Channel - próbki różnych zapachów KOLORÓWKA L'oreal True Match- tylko kompakt, odcienie lekko opalone; MaxFactor Tranlucent puder sypki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...se-powder.html Rimmel korektor pod oczy Maxfactor Masterpiece Hight Definition Mascara Biała kredka do oczu KOSMETYKI Płyn micel LRP Soltion Micelaire physiologique Estee Lauder DayWear Plus Muli Protection Anti- oxidant Creme SPF 15 Żel do mycia twarzy- skóra normalna/mieszana/wrażliwa L'biotica Biovax Serum wzmacniające do włosów A+E L'biotica Biovax jedwab w plynie Garnier mineral dezodorant roll-on Neutrogena skoncentrowany krem do rąk Ujędrniający balsam do ciała Nawilżający balsam do ciala Balsam do ciała Avon Naturals Balsam do i po opalaniu- Bioderma/La roche/ Eucerin BIŻUTERIA Kolczyki małe, Bransoletki !, naszyjniki, wisiorki, pierścionki. + korale- różne kolory DODATKI: Wsuwki do włosów małe Frotki dobrze trzymające Małe ozdóbki do wpięcia do włosów (kwiatki) Dobra pęseta do brwi( swoje ciągle gubię;/) Pilniczki Kosmetyczka duża Lusterko do postawienia na biurko Silikonowe ramiączka do stanika UBRANIA Staniki 70C / 75B- nowe Paski Bluzki rozm. S/M TOREBKI małe, duże, czarne, brązowe, fioletowe. Zapraszam do mojego wątku: ![]()
The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be - and when they're not, we cry. Edytowane przez Mala9009 Czas edycji: 2011-11-21 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.