|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
PoMoCy!!!pilnie poszukiwany korektor,kto się zlituje i doradzi???
Witam
Mam cere mieszanąwokoło ust jest tłusta i ciemniejsza niż na policzkach i jeszcze te moje nieszczęsne pajaczki.Która z Was mogłaby polecić mi korektor do zatuszowania tych...powiedzmy niedoskonałości Patrzyłam na KWC ale nic odpowedniego nie moge znajść.PoMoCy!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: PoMoCy!!!pilnie poszukiwany korektor,kto się zlituje i doradzi???
ja mam kamuflaż ArtDeco i to jak dotad moj najlepszy korektor, jakiego uzywalam. Bardzo dobrze kryje, nie jest tak tlusty jak inne korektory i nie schodzi z twarzy - jest bardzo trwały. Polecam.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Moim ostatnim cudownym odkryciem jest korektor firmy Rival de Loop, ktory mozna dostac chyba tylko w rossmanach. Ma co prawda tylko 3 odcienie, ale za to swietnie dopasowane do roznego typu cery. A cena smieszna - 8zl
Swietnie maskuje, nie wchodzi w zalamania skory (jak to mial w zwyczaju np Manhattan) i nie schodzi tak latwo. Naprawde polecam, warto sprobowac. W ogole wiekszosc kosmetykow rival do loop jest godna polecenia! |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, kamuflaż Art Deco jest bombowy. Ale chyba nie ma teraz zielonego kamuflażu? Bo do naczynek zdecydowanie najlepiej zielony - bardzo dobrze gasi zaczerwienienia na skórze. Możesz przetestować np. zielony korektor La Roche Posay, albo Avene.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja też polecam Art Deco! Sama mam nr 8.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
też mam nr 8
![]() mozna je kupic raczej w lepszych perfumeriach, ale ja kupilam w zwyklym sklepie z kosmetykami. Widzialam go też w sephorze,ale ciut drozszy byl.
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
o to fajnie
a w jakich granicach cenowych?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
coś czuje że szykuje się zakup.Mam nadzieje że dostane ten korektor u mnie w mieścinie .No zobaczymy .Trzymajcie się cielutko
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do poczytania http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2498
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

Mam cere mieszaną
Patrzyłam na KWC ale nic odpowedniego nie moge znajść.PoMoCy!!!

Swietnie maskuje, nie wchodzi w zalamania skory (jak to mial w zwyczaju np Manhattan) i nie schodzi tak latwo. Naprawde polecam, warto sprobowac. W ogole wiekszosc kosmetykow rival do loop jest godna polecenia! 

coś czuje że szykuje się zakup.Mam nadzieje że dostane ten korektor u mnie w mieścinie .No zobaczymy .Trzymajcie się cielutko