|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Opinie o Bielanach!
Witam Was, kobiety kochane!
Otóż od lipca wprowadzam się na Bielany, ul. Wrzeciono 55, czy mogłybyście powiedzieć mi coś o tej okolicy? Spokojnie? Wieczorami mogłabym bez przeszkód wracać do mieszkania? Dopiero wprowadzam się do Warszawy, więc umieram trochę ze strachu, wiadomo, wielkie miasto, podejrzani ludzie. Dodając, że jestem okropną boidupą. Proszę, powiedzcie coś o tej okolicy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Opinie o Bielanach!
Warszawa oznacza podejrzanych ludzi?
![]() Nie wiem czy dobrze kojarzę okolice o których piszesz, chyba kiedyś mieszkał tam znajomy... Z tego co kojarzę Wrzeciono ma taką sobie opinię, będziesz mieszkać na nowym osiedlu czy w gierkowskim bloku? Blisko lasek bielański, chyba uważany za miejsce raczej mało bezpieczne po zmroku. Na plus - blisko do metra, więc niezła komunikacja z centrum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Podejrzani ludzie. LOL.
Spokojna, zielona okolica. Blisko do parków i Lasu Bielańskiego, jest gdzie chodzić na spacery. Dobra komunikacja, sklepy, bazarek. W większości mieszkają tam starsi ludzie, w okolicy Kasprowicza dużo nowych inwestycji, gdzie wprowadzają się głównie młodzi ludzie z dziećmi. No bardzo podejrzane ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Możliwe, ja tam nie mieszkałam, opieram się na zasłyszanych opiniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.