|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
GARDENIA isabey
na nadchodzace slotne dni polecam goraco cos rozkosznie cieplego i otulajacego....to wlasnie GARDENIA ....zapach wprawdzie juz stary ( 1923 ) ale u nas malo znany.Sama odkrylam to cudenko dopiero niedawno i jest to juz moja milosc od pierwszego ...wachniecia...
Ta kompozycja to polaczenie skorki z mandarynek po niej Ylang-Ylang wraz z kwiatem pomaranczy... to tak na poczatek , dalej bolgarska roza z absolutem z jasminu i olejkiem irysowym tworza naaaaprawde upojny zapach kwitnacej gardeni ....to nuta serca ![]() natomiast baze tworza zgodnie :moschus , szara ambra i drzewo sandalowe. Polecam.... a moze ktoras z was zna juz ten zapach???? jestem bardzo ciekawa Edytowane przez tita10 Czas edycji: 2006-12-01 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: GARDENIA isabey
ostatnio mialam wielka przyjemnosc poznac ,ten zapach blizej .
Bedzie to moja wielka milosc rowniez od pierwszego niuchniecia ![]() Amouage . Gardenia powala mnie swych upojnym cieplem , zwlaszcza wieczorem a Dia to cos niezwykle swiezego choc kwiatowego , raczej na dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
to istotnie zupelnie niezwykly zapach . bardzo bogaty w naturalne esencje i to te najwyzszej klasy. moim zdaniem jest to pachnidlo dla kobiety dojrzalej , swiadomej i indywidualistki. mocno kwiatowy , ale nie cukierkowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Waszymi opiniami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na marginesie: DIA na mojej skórze nie jest bardzo świeże, raczej intensynie kwiatowe , nie do noszenia na codzień.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
znam upojny zapach Gardenii ale niestety moj flakon z takim trudem zdobyty w niemczech ( bo i tam isabey nalezy do absolutnie luksusowej i malo dostepnej niszowki ) konczy sie juz .
czy napewno jest ona juz w polsce do kupienia ? a jesli tak to gdzie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.lulua.pl/ PS:witaj na forum Lime9 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Podnoszę wątek, gdyż wreszcie miałam możliwość poznać ten zapach.W życiu nic tak eleganckiego,a równocześnie tak pięknego nie wąchałam.Gardenia powaliła mnie wręcz na kolana.Zapach jest równocześnie słodki i gorzki.Czuć w nim dalekie echa Crystal Noir Versace,ale ten drugi chowa sie przy Gardenii Isabey.Bo Gardenia to dzieło sztuki.Nie dziwię się,ze już tak długo jest na rynku i nadal sie podoba.Przebogaty bukiet kwiatów,ale nieprzytłaczający.Nieco "mokry" i soczysty.Aromatyczny.Spow ijający niesamowicie erotyczną mgiełką..Naprawdę nie potrafię znaleźć słów,żeby go opisać-trzeba go po prostu poczuć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
I ja muszę wyrazić swą opinię- jestem nim zachwycona!!!
Przecudny, soczysty, lekki, a jednocześnie kobiecy zapach-cudo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.