|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poważny Problem z sobą i erekcją
Czejść wszystkim. Pisze na forum ponieważ chce wyżucić z siebie coś co mnie trapi już bardzo długo jak i zapytać o rade co zrobić z tym tematem...
Pewnie po tytule pomyśleliście sobie że problem z erekcją jest na minusie ale tu was zmyle. moja erekcja jest na +++ jak nie i 4 plusy. Nie byłem z żadną kobietą od grudnia 2019 roku a dokładnie 14 grudnia i już mam taki stan że nawet pani rączkowska nie pomaga jak kiedyś xD Mam 19 lat i kobiety nie szukam na siłe choć stworzyć prawdziwy szczery związek jak najbardziej pragne tylko że jak by to powiedzieć żadna mnie nie będzie chciała bo po co komu chłop który sam nie umie o siebie zadbać to co dopiero powiedzieć o kobiecie... Nie miałem pracy przez cały rok bo dzieciństwo zostało mi odebranie [mniejsza w szczeguły] i myśle że te dziecko jeszcze było jak miałem 18 lat. Robote już znalazłem, jak uzbieram wystarczająco to odchodze z domu rodzinnego i ide na swoje jak na chłopa przystało i wtedy myśle że można zacząć już świrować z paniami. Oczywiście szukałbym kogoś kogo bym kochał za wszystko a nie za dupe czy cycki [przepraszam panie jeśli uraźiłem]. Lecz to nie jest ten poważny problem ale problem to moja siostra cioteczna [moja ciocia a jej mama to siostra mojego taty]. Nie patrze tylko na wygląd ale i na charakter jak i uczynki a siostrzyczka tak szczeże pomogła mi więcej niż moi biologiczni rodzice z którymi mieszkam... Wyobraźcie sobie że jej kiedyś to powiedziałem że mi sie podoba i tego tak czasami ją wymijam bo bliski kontakt jeszcze bardziej nakręca no i dodałem że szkoda że jest moją siostrą. Walnełem prosto z mostu a ona to zrozumiała i choć pierwsze dni widzenia sie była taka troche spłoszona to i tak mamy dalej bardzo dobry kontakt jak siotra z bratem... Ma chłopaka i czasami wpadam do nich spędzić razem czas tylko że kiedy założy szorty w koronki czy nie wiem jak sie takie bardzo krutkie spodenki nazywają do spania, są jeszcze czerwone to aż trudno mi oderwać zwrok więc zazwyczaj jak siedzimy z jej chłopem kiedy podchodzi do szafy i sie wypina bądz loduwki odwracam zwrok albo patrze w telewizor albo oczy w telefon byle by tylko nie patrzeć bo po pierwsze moje własne sumienie mnie gryzie że to moja siostra a ja mam na nią ochote a po drugie jej chłopak jest obok. Czasami czuje jak by mnie zachęcała bo czesto zakłada te spodeneczki, potrafi też w staniku wyjść to wtedy jprd jest takie parcie że aż nie możliwe by sie choć raz nie spojżyć kiedy nie widzi chłop i ona też czymś zajęta... Potrafi też nie raz w tych czerwonych szorcikach wypiąć sie przed moimi oczami... Wyobraście sobie co musze przeżywać kiedy to moja siostra, mam na nią chęć a i jeszcze myśle że mnie sama kusi... Nie piście bym sie jej spytał na osobności bo to nie nadejdzie dla tego że ma chłopa który jest moim dobrym ziomkiem i jest siostrą. Chociaż szczeże jak bym sie upił w 3 trupy nawet te argumenty by mnie nie powtrzymały jak sama by mnie zaciągneła, powalone nie... Z jednej strony mam chęć ale z drugiej strony nie chce, jeszcze najgorsze że jeżeli chodzi o wygląd to jest dokładnie taka jakie lubie, drobna, chudziutka z bląd włosami Teraz te pytanie... Mam przyjaciułke z którą znam sie rok i w zasadzie była dziewczyną mojego brata ale on to babiarz więc zerwała z nim kontakt a zemną utrzymuje dalej. Wpadłem na pomysł a bardziej pytanie do niej czy nie chciałaby mi pomuc w wrzuceniu tego co w sobie nosze od 2019. Oczywiście ładniej i bardziej wymijająco ją zapytam lub prosto z mostu, jeszcze nie wiem. Ale chce sie dokładnie zapytać czy chciałaby jednorazowo pujść do łużka lecz nie wiem jak to zrobić. Jak sie jej zapytać o taką przyjacielską przysługe... Ona wie że już 2 lata z żadną nie byłem wie też że jestem zielony bo bez pomyłki moge powiedzieć że wylądowałem z kobietami 8 razy w łużku i wie też że siostra mi sie podoba. Kiedyś też jej mówiłem że mam takie parcie że czasami potrafie 3 razy sie pomęczyć. Chce sie jej zapytać o to ale bajerant zemnie żaden a bardziej wstydziuch i taki facet który nie kręci bajery a wali prosto z mostu Boje sie jednak że jak sie zapytam będzie na mnie inaczej patrzeć. Lubie ją i szanuje i jeżeli powie nie to nie, ja zrozumiem ale nie wiem czy ona zrozumie to co doniej powiedziałem i czy nie zmieni poglądu do mnie na gorsze... Zanim pisałem ten post napisałem do niej że będę miał prośbe ale to jak sie spotkamy jutro i że w razie czego nie zmieniła do mnie nastawienia i że wcale sie nie zdziwie jak odmówi. Napiście do 15 co mam zrobić jak będzie mało odpowiedzi to przeciągne to do soboty.... Nie piście idz sobie do burdelu jak chce ci sie czy coś w teń deseń bo dziewczyny która oddaje sie za piniądze bądz nielegalny temat nie rusze. Nie chce nic złapać a i też to co innego kiedy płacisz a co innego kiedy 2 strony sie zgadzają nie Czekam na odpowiedz i napiście też co sądzicie z tą siostrą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.