|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Którą maskę wybrać?
Cześć. Po przejrzeniu KWC zastanawiam się nad kupnem maski do włosów, a szczególnie pomiędzy tymi dwoma:
-Pettenon Cosmetici, Dolce Latte (Maska z proteinami mlecznymi) -Stapiz, Sleek Line, Repair & Shine Hair Mask (Maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika) Czy któraś z was miał jakiekolwiek doświadczenie, lub może porównać działanie tych masek? Właśnie kończę Kallosa mlecznego i spisywał się bardzo dobrze jednak nawilżenie było średnie, a na nim najbardziej mi zależy [ mam trochę przesuszone końcówki]. Fajnie byłoby gdyby maska sprawiała ze moje włoski będą ładnie błyszczały bo Kallos to robił. Dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Którą maskę wybrać?
Polecam KWC, tam znajdziesz najwięcej odpowiedzi na swoje pytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skoro przeglądałas KWC to nie rozumiem troche po co zakładać nowy wątek skoro tam masz wszystkie komentarze na temat obu tych produktów
![]() nad dolce latte zastanawiam się ponieważ własnie kończy mi się stapiz nad którym również sie wahasz... ja stapiza polecam ale moj komentarz odnoście tej maski jest już na KWC wiec nie widze sensu sie powtarzać. Poza tym dla każdego co innego, nie każdemu to samo przypasuje więc nie ma innej opcji jak spróbować samemu. Podpowiem, ze stapiza można kupić w mniejszej pojemności na spóbowanie a nie od razu kupować caly litr.
![]() mama 2018 ![]() przyszła mama 2020 ![]() Edytowane przez moniczka_90 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam całą serię kosmetyków Stapiz. po masce wypadają mi włosy ale każdego działa coś innego. Musisz wypróbować i sama się przekonać która jest dla Ciebie lepsza.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja chce kupic sobie Rigenol bo ma pozytywne opinie tu w KWC
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a Stapiz nie ma dobrych opinii "tu w KWC" ?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.