|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Moja wish lista - zajrzyj, może coś masz?
próbka różu mineralnego lily lolo candy girl lub doll face
![]() Perfumy Grace Oriflame Oleje do włosów (PILNIE) pędzle do pudru, cieni tusz Max Factor Experience tylko nowy YES TO CARROTS – szampon i odżywka do włosów E.L.F. – puder HD, nowe pędzle Forte Sweden Romantic z jedwabiem nabłyszczacz do włosówe bez alkohol denat. ampułki do włosów L'Oreal Proffesionnel oraz cement/mleczko termiczne mydła naturalne (Tuli, Lawendowa Farma, Aleppo, afrykańskie, marsylskie, SDM) mydło z olejkami Nuxe Kosmetyki ekologiczne woda do twarzy, balsam do ciała Fitomed Bioderma Sebium Serum Bioderma Pore Refiner nowa baza pod cienie Joko Virtual i Artdeco kosmetyki Sanoflore Essence Multi Action maskara tylko nowa Ava Laboratorium tonik i masło z serii ekologicznej TreSemme: Heat Defence smooth spray, odżywki Naturals, Anti-Breakage, Rich Moisture nieużywane szminki cieliste, nude, lakiery do paznokci nowe/ testowane: nude, sarości, brązy, naturalne róże – Barry M, Essie, Orly, China Glaze nowy Nail Tek II lub Citra Kosmetyki Urban Decay paleta cieni Sleek NYX paletka Nude on Nude keratyna, jedwab hydrolizowany, gliceryna, półprodukty, które można dodawać do masek do włosów książki w języku angielskim i do nauki angielskiego (na poziomie FCE, CEA, Upper-Intermediate), czasopisma w języku angielskim także stare. Link do mojego wątku w podpisie. Mam podkład LRP Toleriane, kultowy róż Essence Cute as Hell, lakier Revlon, żel hialuronowy z BU i kilka innych fajnych rzeczy ![]()
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-04-22 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja wish lista - zajrzyj, może coś masz?
u mnie bioderma sebium pore refiner
zapraszam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Moja wish lista - zajrzyj, może coś masz?
poza watkiem mam nowa szczotke ( wyprobowaną tylko )do modelowania wlosow,. cos podobnego jak ta : klik nawet kolorystycznie, tylko ma taki uchwyt do lapania wlosow zeby nie uciekaly jak lokowka
no i we watku mam tez jakies lakierki np nude. nablyszczacz tzn jedwab... zerknij sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.