|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prezent!pomocy!
Witam koleżanki.
Moja przyjaciółka niedługo obchodzi swoje wyjątkowe 18 urodziny i myślę wraz z paroma innymi osobami nad prezentem dla niej.Najlepiej żeby było to coś sentymentalnego, ręcznie robionego.. Album ręcznie robiony odpada bo już takie coś było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent!pomocy!
załóżcie jej fundusz powierniczy z pierwsza wpłatą. Na pewno bardziej przydatne w życiu niż jakieś homemade.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() Skoro zależy Wam, że to było handmade, to może wart pomysleć o ogromnej antyramie z jakimiś "waszymi" wycinkami, zdjęciami, wspomnieniami, może marzeniami. Coś, dzięki czemu cieszyłaby się codziennie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A może zabierzecie ją na jakąś super wycieczkę? Taką szaloną, żeby zrobić kilka świetnych rzeczy i pamiętać je do końca życia? Nie musi być przecież daleko
![]() xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-03-25 o 14:30 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Prezent dla 18-latki
Witam
Chciałabym sie poradzic Was. Co kupić dziewczynie na 18-tkę ?Tak max 130zł Zastanawiałam sie nad jakimś kompletem biżuterii. Możecie cos polecic fajnego? Co teraz młode dziewczyny noszą?
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent dla 18-latki
Zależy od młodej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Juz bliżej niż dalej do lata, więc może fajnym prezentem była by kobieca zwiewna sukienka ? Ja bardzo ucieszyłabym sie z takiego prezentu
![]() ![]()
![]() |
#8 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie kupujecie jej żadnych rzeczy w sklepach typu Prezenciarnia itp. Jakieś kielichy z napisem 18 odpadają, z każdym z kim rozmawiałam narzekają bardzo na takie prezenty. Jeśli macie jej kupić prezent w kilka osób to wiadomo, że będzie on droższy. Jednej koleżance kupiliśmy skórzana torbę, oczywiście ona sobie wybrała, woleliśmy jej zapytać jaką chcę. A drugiej perfumy, kosztowały one ponad 300 zł, dlatego też powiedziała jakie jej się podobają a nie może ich kupić, ponieważ nie ma pieniedzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Może bransoletka lilou z osobistym grawerem? U mnie to było modne na 18, fajna pamiątka i przede wszystkim nie będzie leżała w kącie. O ile jest to typ dziewczyny lubiącej tego typu biżuterię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.