|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() POMOCY!!! żel do wybielania zębów
Czy ktoś mogl by i pomoc?
Chce wybielic sobie zeby, ale te ceny wygorowane mi na to nie pozwalaja. Slyszalam jednak , ze mozna nakladki zrobic u protetyka a zel dokupic do nich samodzielnie. Niech sie odezwie ktos na ten temat ![]() Tylko jaki i gdzie go mozna kupic ? Edytowane przez zainteresowana123 Czas edycji: 2011-03-01 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: POMOC!!! żel do wybielania zębów
może spróbuj na poczatek Białą Perłe? daje bardzo dobre efekty i jest bezpieczna w stosowaniu, tzn jestli robisz tym specjalym zelem stomatologicznym (mozna kupic na allegro) to pozniej mozesz miec nadwrazliwosc zebów a to jest...
![]() ja stosowalam biala perle i bylam zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
! żel do wybielania zębów
powiem z wybielaniem nalezy uwazac, prawda jest taka ze stom bierze duza kase i nic nie robi bo sama sobie aplikujesz zel na nakladki,mozna uzywac pasty do zebow z duza dawka fluoru,np GC MI Paste Plus kupisz wsklepie dentystycznym a zel to Opalescence 15 %Nie pamietam ale sa chyba od 10% do 30 % ale ja sugeruje ze lepiej mniej inwazyjnie dla zebow to lepiej.Czyli ja proponuje 15 %. Nie musze chyba mowic ze zero HERBATY SOKOW BARWIACYCH,BURACZKOW no i papierosow bo efekt bedzie odwrotny,Na jedna kuracje potrzeba 4 strzykawki ,jedna to ok 20 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Znalazłam coś takiego:
Nakładki służą pacjentowi długo. W razie konieczności można do nich aplikować preparat przeciw nadwrażliwości pozabiegowej. CO TO TAKIEGO??? Po roku pacjent może sobie dokupić 1 strzykawkę preparatu i powtórzyć wybielanie ( wystarcza 1-2 aplikacje by utrzymać efekt). Do nakładek można też aplikować preparaty zawierające fluor w celu profilaktyki próchnicy. TZN.??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tak jak pisalam mozna a nawet powinno sie uzywac pst z duza iloscia fluory ,napislam nzawe mozna kupic w sklepach protetetyczna-stomat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
kupilam 15% Opalescence w sklepie protetyczno-stomat. lecz past i zeli z fluorem tam nie mieli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.