|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dieta 1000 kcal
A ja mam takie pytanko.. zaczęłam stosować dietę 1000kcal i przez pierwszy tydzień udawało mi się tak komponować posiłki,że codziennie jadłam dokładnie te 1000kcal, ale w drugim tygodniu byłam nieco zabiegana i jadłam nieregularnie tj w jeden dzień 600kcal, w drugi no 800kcal, w trzeci 750kcal różnie.. i zastanawiam się czy od takich skoków w liczbie kcal czasem nie przytyję zamiast schudnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dieta 1000 kcal
Cytat:
boże trzymajcie mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wiem, że 600-800kcal to za mało dlatego chciałam zastosować diete 1000kcal ale tak jak napisałam przez ten tydzień nie miałam takiej możliwości.. dostałam pracę i przez to wszystko przez stres nie robiłam sobie jedzonka do pracy i jadłam dopiero po powrocie do domu i nawet jak zjadłam obiad i kolację to wychodziło między 600 a 800 kcal i nie udawało mi się dobić do 1000
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
5 posiłków dziennie to podstawa! Do tego ćwiczenia nawet takie po 20 minut dziennie ale intensywne! I żadne jojo Cie będzie interesowało! człowiek uczy się na swoich błędach ale można też na cudzych!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mój dzienny jadłospis to było max 1000 kalorii . Męczyłam się przez tydzień i co ? schudłam 1 kg. Odpuściłam sobie.
Teraz czekam aż będzie ciepło i planuję 3 h dziennie spacerów -co najmniej 300 kalorii mniej .Do tego nie będę jeść kolacji-zaoszczędzone z 200 kalorii ![]() dziennie 500 kalorii,w miesiąc 2 kg bez męki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czyli jedzac 5 posilkow dziennie, do tego cwiczac 30 min dziennie mozna uniknac jojo nawet zwiekszajac liczbe kcal po takiej diecie 1000 kcal?
hymm ... no nie wiem ;/ bardzo bym chciala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.