![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
lancome, deborah i inne
Witam
![]() chetnie wymienie kosmetyki na razie sa to: - podklad naturalny. Podkład w kremie Sable Naturado - Argile Provence 50ml - NOWY - podklad Lancome - teint idole ultra - kolor 03 - zostalo ok 30 % - odzywka do wlosow SEPHORA -Hair Nutrition - NOWA - roz do policzkw - LOREAL Blush Caresse - kolor 109 Rhum - NOWY - La roche posay - Cicaplast - zostal ok 30 % - Avene - cicalfate - zostalo ok 30 % - podklad Bourjois - Healthy Mix - kolor 54 - zostalo ok 50 % - Max factor - creme puff - kolr 03 transparentny - NOWY - Max factor - false lash effect - mascara czarna - Garnier Skin Sensitive krem do wrazliwej cery - NOWY - Iwostin Purritin - krem przywrcacajcy nawilzenie - zostal ok 70 % - Loreal - blyszczyk do ust Glam Shine - kolor 16 - NOWY - Avene - Hydrance - krem, zostalo ok 30 % - babydream - Calendulacreme - nowy - babydream - Gesichtscreme - nowy - Goldwell - innerEffect - odzywka w spray'u - zostalo ok 40 % - Dove - balsam do ciala, Beauty Body Milk - nowy - Loreal - true match puder - kolor C5 - NOWY - Dr Irena Eris - CLEANOLOGY - peeling enzymatyczny - uzylam kilka razy - Deborah - baza pod makijazem = 24 ORE perfect - NOWA 18 ml - perfumy PURE'DKNY - 7 ml - perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml EDIT - Babydream - lotion z nagietkiem - NOWY - true match - LOREAL puder - uzylam 2 razy ![]() - SEPHORA - duzy puder brazujacy ![]() EDIT - 12.04 probki perfum: - Guerlain - Idylle - Givenchy - ange ou demon - Lacoste - Pour Femme - JIL - Jil sander - Lolita Lempicka - Si Lolita - Dior - Hypnotic Poison - Moschino - toujours glamour x 2 - Versace - Crystal Noir - DKNY - be delicious (zielone jabluszko) x 2 - Hilfiger - Mexx - high fly woman - Versace - versense - lol ;-) - LuluCastagnette - Daisy - marc jacobs - Eternity - CK - kenzo - flower - escada - marine groove ( ale zostalo tylko pol malej fiolki) - Versace - Versus - Chloe - Lancome - Tieson in love -------------------------------------------- - Sensibio Bioderma H2O - ale zostalo troszke z malego opakowania - moge dorzucic do czegos dla przetestowania. ------------------------------------------------------------------------------------------- Chetnie wymienie te rzeczy za: - maselka do ciala ![]() ![]() - probki perfum - szukam idealu zapachowego - perfumy CK - in2U (oddam wiele..) ! - odzywke The Body Shop - bananowa - szampony i odzywki z Naturalnych serii ![]() - tusz do rzes wydluzajacy kolor brazowy - samoopalacz do twarzy i ciala - LAVERA, Sun Sensitiv, Self Tanning Lotion - chocby za odlewke, probke! - olejki, oleje - kokosowy przede wszystkim ![]() - hydrolaty, olejki myjace itp - maski algowe Bielenda - N&B Maska z ekstraktem Neem - moze byc probka - Krem Purely (zmniejszajacy pory) - moze byc probka - Probki mineralow -duzo i chetnie ![]() ![]() zapraszam ![]() beda uzueplenienia Edytowane przez ckin2u Czas edycji: 2011-04-12 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lancome, deborah i inne
podoba Ci sie coś umnie bo byłąbym zainteresowana u Ciebie niektórymi koemtykami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Max factor - false lash effect - mascara czarna - Iwostin Purritin - krem przywrcacajcy nawilzenie - zostal ok 70 % - perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za - Max factor - creme puff - kolr 03 transparentny - NOWY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
- podklad naturalny. Podkład w kremie Sable Naturado - Argile Provence 50ml - NOWY - Max factor - creme puff - kolr 03 transparentny - NOWY - Max factor - false lash effect - mascara czarna - Dr Irena Eris - CLEANOLOGY - peeling enzymatyczny - uzylam kilka razy - Deborah - baza pod makijazem = 24 ORE perfect - NOWA 18 ml - perfumy PURE'DKNY - 7 ml - perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml ? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, interesuje mnie puder Sephory i miniaturka DKNY. Mam co prawda in2u, ale raczej nie oddam calej flaszki
![]() Może znalazłabyś coś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witam, podoba mi się u Ciebie:
Max factor - creme puff - kolr 03 transparentny - NOWY Loreal - blyszczyk do ust Glam Shine - kolor 16 - NOWY Avene - Hydrance czy te miniatury są nowe? perfumy PURE'DKNY - 7 ml perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml zapraszam do mnie
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety juz nie mam znajdziesz cos u mnie za Lancome - teint idole ultra i - perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-04-09 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
podklad Lancome - teint idole ultra La roche posay - Cicaplast - Avene - cicalfate Avene - Hydrance - SEPHORA - duzy puder brazujac nawet jeśli nic nie znjadziesz to odpisz nic ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-04-09 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za podkład Bourjois ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Jest to najjaśniejszy kolor z palety, a podkład jest do cery problemowej, z trądzikiem, więc jest matujący. Aczkolwiek nie wiem jak się sprawdzi u Ciebie, dla mnie efekt matowania był zbyt krótki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za:
- perfumy PURE'DKNY - 7 ml - perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml za jabluszko oddam duzoo ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za - perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Max factor - creme puff - kolr 03 transparentny - NOWY
babydream - Calendulacreme - nowy - babydream - Gesichtscreme - nowy - SEPHORA - duzy puder brazujacy SUN DISK - uzylam kilka razy wiec jest praktycznie nowy cos u mnie?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
hej, cos u mnie za?:
- roz do policzkow - LOREAL Blush Caresse - kolor 109 Rhum - NOWY - babydream - Calendulacreme - nowy - babydream - Gesichtscreme - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
hej czy perfumki sa w pełnowymiarowych opakowaniach czy to odlewki??
i moze znajdziesz cos u mnie?? Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 Christina augilera edp- perfumy NYX szminka rea N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Elf mineral booster – 20% ubytku Max factor- lasting performance nr 102 pastelle Nuxe baume prodigeux levres spf 15 sliczny cielisty kolor Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Inglot fruits in ice- błyszczyk w kostce podwojny ( pastelowy róz + beż) Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Loreal- milllion lashes, czarny Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za : Deborah - baza pod makijazem = 24 ORE perfect - NOWA 18 ml oraz podkład Lancome 03? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? CK in2U mogę zrobić jedynie odlewkę z 5ml
- Max factor - false lash effect - mascara czarna - Iwostin Purritin - krem przywrcacajcy nawilzenie - zostal ok 70 % - Loreal - blyszczyk do ust Glam Shine - kolor 16 - NOWY - Goldwell - innerEffect - odzywka w spray'u - zostalo ok 40 % - perfumy DKNY zielone jabluszko - 7 ml
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- Avene - cicalfate - zostalo ok 30 % - SEPHORA - duzy puder brazujacy ![]() odpisz u mnie ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ej piękna widzę, że ty masz suchą skórę. Może chciałabyś ode mnie maść Dernilan? Ma prosty, krótki skład. Mi po prostu jest niepotrzebna. ^^ Nowa, nigdy nie otwarta.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko stopy, również dłonie. Ale czytałam, że ludzie też stosują na inne partie ciała np. łokcie.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jaki to jest kolor tego błyszczyka glam shine (16)? bo nie mogę nigdzie znaleźć. Poza nim byłabym zainteresowana jeszcze maskarą false lash effect a także próbkami Givenchy - ange ou demon Lolita Lempicka - Si Lolita Versace - Crystal Noir Lancome - Tieson in love. W oko wpadł mi jeszcze pure DKNY.
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Podoba mi się ten kolor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- nie nie, to jest paletka cieni ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Ja też jestem chętna na wymianę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Max factor - false lash effect - mascara czarna Iwostin Purritin - krem przywrcacajcy nawilzenie - zostal ok 70 - Avene - Hydrance - krem, zostalo ok 30 % Dior - Hypnotic Poison - Lancome - Tieson in love ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czekam na odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
- Max factor - false lash effect - mascara czarna zastanawiam się też nad bronzerem Sephora, on jest matowy czy z drobinkami? Masz real foto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.