|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Glow JLo , Bvlgari Blv meskie i Moschino Glamour wymienie
jak w teamcie, tylko na inne zapachy ,najchetniej cos slodziutkiego , moga byc mniejsze pojemnosci , (najbardziej szukam trussardi inside , kenzo amour ale inne propozycje tez rozpatrze) i tak ;
JLo 15 ml z 30 , bardzo chce sie tego zapachu pozbyc, mam okropna migrene uwolnijcie mnie... przyjme za niego prawie jakikolwiek zapach ![]() Bvlgari blv notte meskie 40 z 50 ml i moschino glamour jakies 25 z 30 ml oraz oddam probeczki z sephory pure poison, angel i miss cherie edt . dziewczyny prosze piszcie mi konkretne propozycje zapachu an wymianie ,nie mam czasu przegladac watkow ;] dzieki z gory pozdrowka Edytowane przez hihotaa Czas edycji: 2011-05-10 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Glow JLo , Bvlgari Blv meskie i Moschino Glamour wymienie
jestem chętna na glow, z zapachów mam:
Oriflame - Fire PS Summer Rose 2010 - dekant ze wspólnych zakupów, tylko testowany Odlewka NU edt, w atomizerze 5 ml, zostało może 3,5 ml Próbki zapachów r - robiona f - firmowa Jil Sanders - Jil - r - około 5 ml w fiolce bez atomizera Demeter – Chocolate cover cherries – ok. 1,5 ml – r Demeter – Fruit Salad – 1 ml – r Demeter – Beeswax – 0.8 ml – r Benneton Sport – Woman edt – 2 ml – f Kate Moss – ok. 1 ml – f Salvatore Ferragamo – Incanto – 1.5 ml – f Ze swoich flaszek mogę odlać: Lalique Amethyst Kenneth Cole Black Beckham Intimately Her |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za JLo? mam diamond musk oriflame, laleczke kiwi oriflame, fm diamonds- wszystkie uzywane.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
słonik zaintrygowalo mnie Lalique Amethyst ale musze sobie dzis jak bede na miescie przypomniec zapach pamietam ze im sie podobal, takze jak cos dam znac ,caludusoo niestety nic ;[ a tymczasem czekam na inne propozycje ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Moschino Glamour?
mam m.in.: * Versace Bright Crystal 15-16/30ml, we flakonie i odlewki: Love & Toast Sugar Grapefruit - 10ml Beyonce Heat - 10ml DKNY Be Delicious Fresh Blossom Juiced - nowość 2011 - do 5 ml DKNY Be Delicious Juiced - nowość 2011 - do 5ml Paris Hilton Just me ok. 3,5ml Sephora Untamed (Karmel z wanilią) - ok 3ml Trussardi Skin - ok 3,7ml Demeter Creme Brulee - 2ml Do Re Reminiscence - 2ml Demeter Blueberry Muffin 1ml Estee Lauder - Pure White Linen - ok 1,3ml, f Moschino 'Light Clouds - f w kartoniku, ok 1,3ml Armani Diamonds - 0,5ml f edp, spray, fabryczna Hermes "Ogródek Nilowy" - 0,3ml, spray, fabryczna Moschino Hippy Fizz edt - ok. 0,8ml w samplerku, spray Laura Biagiotti ROMA - 2,5ml w samplerku Laura Biagiotti ROMA - ok. 1,2ml w samplerku mogę jeszcze zrobić odlewkę do 10ml z: * Aquolina Paczula i Owoce cytrusowe * Aquolina Paczula i wanilia * Comptoir Sud Pacifique - O'Pomelo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za j.lo i / lub moschino? perfumy w ciuchowym
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
jessica855 interesuje mnie tylko heat ,moze w ogole bys sie go chciala pozbyc? ;p
Edytowane przez hihotaa Czas edycji: 2011-05-10 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
może za Glow chciała byś Kate Moss Kate mam 15 na 30 bądź Ardenbeauty E. Arden 1/3 flakonu ze 100
![]() hmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie? w kosmetycznym mam pod rząd wymienione zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.