|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CZERWIEC Poszukuję a w zamian kosmetyki
Witam wizażanki, poszukuję kilku rzeczy - w zamian kosmetyki, lub będę szperała w szafie - proszę o wieści jeśli posiadacie coś z poniższej listy nawet jeśli nie znajdujecie nic w wątku.
1) Nowa gra, zabawka - dla 5-cio latki. 2) Zara marynarka 3) torby A4, skórzane lub ekoskóra dobrej jakości - czarna, szara, granatowa, ciemny chłodny fiolet, beżowa, koniakowa, kawa z mlekiem. 4) stare, ruskie masażery wibracyjne - jeśli coś wyszperacie na strychu, proszę o zdjęcie. Stan wizualny nie ma znaczenia, muszą działać, względnie kabel może być uszkodzony. 5) duża walizka lotnicza. 6) szara marynarka dresowa 7)rękawiczki ciepłochronne meskie z absem na palcach ( używane zimą np. do pracy z aparatem ). Powinny być cienkie, miękkie o dobrej przyczepności. 8) srodki na mole do kontaktu lub chroniące odzież 9) Balerinki, koturny lub inne buciki które wpadną mi w oko - rozmiar 36. 10) Transporterek dla kota. 11) Opaski do włosów - z gumek, lub z ekoskórki. ( H&M miał kiedyś fajne ) Poza tym z kosmetyków: 10) Pudry/podkłady/róże Mac 11) Inne pudry/podkłady 12) Skinoren, kwasy Bandi lub inne 13) Filtr mineralny SVR 50 barwiony Zapraszam, wątek w podpisie.
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2011-06-03 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuję a w zamian kosmetyki
chyba mam gdzieś taki ruski masażer muszę go poszukać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Proszę poszukać i wkleić zdjęcia. Będę czekała na wieści.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie torba- kuferek i fluid
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Za torbę dziękuję - nie wpadła mi w oko, a fluid jaki ( nie wyszukałam )?
Tego typu butów nie użytkuję, ale bardzo dziękuję za propozycję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: CZERWIEC Poszukuję a w zamian kosmetyki
Dziękuję, niestety będą za duże. Potrzebuję typowe 36.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, jestem z tych które nie potrafią po ludzku chodzić na obcasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajna jest podwójna gumkowa opaska w kolorze zielonym, jedynie kolor nie ten, interesowałby mnie czarny, szary, granatowy. Zielonego o tym odcieniu nie miałabym do czego ubrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.