|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Mix plus
Mam taki problem i nie bardzo wiem gdzie mam się zwrócić, do salonu plusa moge przejść się dopiero w poniedziałek (chociaż nie wiem czy nawet wtedy będę miała czas). Może któś miał podobną sytuację.
Mam umowę w miksie od kwietnia zeszłego roku na 24 doładowania za 50 zł. Doładowuje regularnie, ostatnio 17 kwietnia, dostałam smsa potwierdzającego doładowanie i odblokowanie konta. Teraz mogę normalnie pisać smsy, dzwonic, korzystać z internetu. W poniedziałek dostałam smsa od numeru 3300 o treści "Twoje konto wziąż pozostaje zablokowane. Zasil pilnie swoje konto w celu usunięcia blokady. Plus". Zdziwiłam się, bo przecież zasilam regularnie i konto mam odblokowane. Dzisiaj przyszedł następny sms 'Twoje konto wziąż pozostaje zablokowane. Jeśli nie zasilisz go natychmiast zostaniesz obciążony karą umowną. Plus' Kurcze, trochę się przestraszyłam, a z drugiej nie wiem co jest grane, skoro konto mam ważne do 16 maja Jest taka możliwość że te smsy w oóle nie są od plusa? Albo, że to jakaś pomyłka? Był ktoś kiedyś w takiej sytuacji? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mix plus
Takie SMSy wysyłają się automatycznie, najwidoczniej ich system zawiódł i program wysyłający smsy "nie widzi" jeszcze tego, że doładowałaś konto, mimo że fizycznie jest ono doładowane i ważne do 16 maja
![]() Moim zdaniem nie ma się co przejmować, bo to po prostu pomyłka. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Czyli raczej mam olać?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym olała
![]() chyba, że masz po drodze do Plusa to możesz się przejść jeśli bardzo się boisz o jakieś problemy albo, że Ci konto zablokują na te wolne majowe dni
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym tego nie olewała, bo skotry system nawalił, to nadal widocznie twój numer figuruje jako "nieopłacony" - i prawdopodobnie będzie, bo raczej rzadko sie zdarza, żeby takie błędy same wyszły..?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzą, mówię z doświadczenia, bo w firmie, w której pracuję jest podobny system wysyłania smsów. Po prostu czasami jest opóźnienie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba że
![]() ale ja i tak spróbowałabym w poniedziałek się upewnić, że sprawa się wyjaśni ![]() to w końcu tylko maszyna
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Najlepiej zadzwoń do biura obsługi klienta
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
W salonie Plusa nikt ci nie pomoże, musisz zadzwonić do Biura Obsługi Klienta. Tam mają twoje dane i w sekundę sprawdzą, co jest na rzeczy.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś weszłam na czata i rozmawiałam z jakimś gościem i mi po prostu przez tzw "czata" na stronie plusa, poradził i odpowiedział na wszystkie pytania... ; ) Nie musialam iść do salonu ...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
jak skoncze umowe, czyli wykupie odpowiednia ilosc doladowan, to numer mi zostaje i moge go normalnie zasilac na karte?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Tak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.