|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Smooth legs
Co sądzicie o smooth legs depilator bo znalazlam to na allegro i zamowilam tylko cos wątpie zeby to zadzialalo ;//moze do nóg bedzie dobre ale do pach i bikini chyba nie .....Czy ktos z was to ma i jakie sa wasze opinie o tym ?i czy te nasadki to trzeba tylko przykladac do tej nakladki różowej czy to sie jakos przykleja ???bo nie wiem za bardzo jak tego używac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Smooth legs
bedziesz musiała sie niezle namachac aby zetrzec wloski. u niektórych skora była podrazniona a u mnie np nie. ale na jedna noge poswieciłam prawie 30 min wiec wole zainwestowac w nowa maszynke do golenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Smooth legs
Ja własnie chyba kupie sobie depilator bo te smooth legs w ogole na mnie nie dziala ;//kupilam z ciekawosci ale skora na nogach po tym byla bardzo podrazniona i czerwona.Wole jednak ten depilator przynajmniej bedzie lepszy efekt i na dluzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Właśnie niedawno zakupiłam smooth legs i jestem bardzo na NIE.
Zwykle do depilacji stosuję wosk na ciepło lub depilator elektryczny. Smooth legs kupiłam z myślą o usunięciu drobnych włosków tzw "meszka" z brzuszka i pośladków. Niestety ten wynalazek zgotował mi dramat! Kiedy tylko listonosz przyniósł mi paczkę, postanowiłam od razu wypróbować tę metodę depilacji - zaczęłam od brzuszka. Delikatnymi, kolistymi ruchami ścierałam włoski. I faktycznie smooth legs z łatwością poradził sobie z nimi. Niestety ucierpiała moja skóra - po ok. 5 minutach zrobiła się czerwona i strasznie bolała przez 2 dni! To uczucie było porównywalne z ostrym poparzeniem słonecznym. Po tym wszystkim nawet prysznic sprawiał mi ból. Zdecydowanie nie polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.