|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dębu w brzozę magiczna zmiana:D
Cześć. Jestem wielka, jak drzewo, a z moich spodni wylewają się fale bijące o brzegi pewności siebie, która została skutecznie podmyta
![]() Dopiero dzisiaj zauważyłam, że wszystkie bierzemy się do boju, więc i ja startuję. Waga początkowa- 76 kg. Wzrost- potężne 186cm. Moje dokonania mogę podsumować jednym postem- brak dokonań. Przykro mi, że nie wystartowałam z innymi, może teraz byłabym już pół tony lżejsza ![]() Co mnie boli?- Focze boczki, którymi mogę potrząsać na wszystkie strony, a które dodatkowo sprawiają, że wyglądam jak 2 w 1 ![]() Już od dziś, uroczyście poprzysięgam sobie w duszy: *odwracać wzrok od okrąglutkich kartofelek! *zapomnieć o słodyczach, białej czekoladzie i tonach słodkich napoi. *Drzewo musi się ruszać, więc zamiast podrygiwać na wietrze zamierzam biegać, skakać, pędzić na rowerze do gwiazd, dźwigać ciężkie siatki i tańczyć ![]() *Zapominam o podjadanie po 16! No chyba, że najdzie mnie ochota na szyszkę ![]() *Zamiast ładować w siebie tony jedzenia, będę ładować 5 razy dziennie, mikroskopijne porcyjki ![]() Założenia mojego planu: Musi sie udać! Tym razem- MUSI! ![]() ![]() Pochwalę się Wam jeszcze, że ostatnimi czasy zrzuciłam 6 kg, niestety poprzez nieprzychylny wiatr i dziwną siłę, nakłaniającą mnie do jedzenia, przytyłam kolejne 6, więc bilans=0! ![]() Moja radość i energia nie maja granic, wierzę też z całych sił, ze wszystkich korzeni, liści i gałązek, że w końcu pozbędę się starych, tłustych i wielkich liści, a zmienię je w lekkie, apetyczne i gotowe na lato! ![]() Woda! Drzewo musi dużo pić, więc i ja będę! W zamian za to otrzymam dodatkowe porcje sił witalnych i uśmiechu! ![]() Dokonanie dnia dzisiejszego: Nie zjadłam obiadu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.