|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() gdzie można ściągnąć muzykę z bollywoodzkich filmów??
pomóżcie, obejrzałam "Kuch Kuch Hota Hai" ("Coś się dzieje") i oszalałam na punkcie Kajol i reszty, a tej muzyki potrzebuję jak.. insuliny
![]() (a na marginesie - znacie te filmy? co o nich sądzicie?) dzięki za pomoc!!!!
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: gdzie można ściągnąć muzykę z bollywoodzkich filmów??
Niestety nie znam. A gdzie oglądałas ten film? W kinie? Miałam kiedyś obsesje na punkcie wszystkiego co się wiazało z Indiami i też bym chętnie obejżała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
w Cieszynie, na "gutku", więc chyba będzie Ci trudno obejrzeć to gdzie indziej.. chociaż, jeśli jesteś z Warszawy, to w jakimś kinie na "M" (nie zapamiętałam nazwy) ma być wkrótce taki cykl, jak cieszyński "W stronę Indii", więc tam pewnie to też puszczą
![]() a skąd masz muzykę?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jeżeli szukać Indyjskiej muzyczki to oprócz oczywiście muzyki z Bollywódzkich filmów polecam polską płytkę zespólu Masala. 19 kawałków z czego większośc dokładnie w takich klimatach, wspaniała muzyka dziwię sie, że płyta tak mało popularna. Tu macie próbki utworów: http://www.vivid.pl/php/plyta_my.php...og&nr=13077796
Do ściągania polecam Emule, soulseek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Jestem z Wroclawia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agni, filmu, o którym piszesz nie widziałam, ale też bardzo lubię te klimaty - i muzyczne, i filmowe. Na mnie ogromne wrażenie zrobił film "Monsunowe wesele" i od niego się wszystko zaczęło ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Też chciałabym gdzieś znaleźć taką muzę, zwłaszcza z "Czasem słońce, czasem deszcz" (Kabhi khushi khabie gham)...Ale jak na razie moja poszukiwania spełzają na niczym
![]() Demonik, mnie też bardzo podobało sie "Monsunowe wesele" ![]() A widziałyście "Podkręć jak Bekham"? Co prawda to nie jest indyjska produkcja, ale również opowiada o hinduskiej rodzinie (w Wielkiej Brytanii). W humorystyczny sposób przedstawia ich tradycję w realiach europejskich. A przy okazji można sobie obejrzeć młodziutką Keirę Knightley. Jeśli ktoś chciałby poczytać dobrą powieść polecam ksiażkę hinduskiej pisarki Chitra Banerjee Divakaruni "Siostra mojego serca", o kobietach, przyjazni, miłosc, rodzinnej tajemnicy i Indiach. Załanczam link do tej książki: http://ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki....html?kw=73817 Dziewczyny, jeśli wy też znacie jakieś ciekawe filmy lub książki o tej tematyce, napiszcie. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
up up moze komus sie jakas stronka przypomniała z fajna indyjska, orientalna muzyka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
O tak! bardzo lubie te filmy i muzyke. Obejrzalam "czasem slonce czasem deszcz' i mam muzyczke z tego filmu.Jesli ktos chce przesle albo podam tytuly
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.