![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
potrzebuje rzeczowej oceny sytuacji.pomozesz?
nie aktalne
:_)) Edytowane przez diotorka Czas edycji: 2013-11-11 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: potrzebuje rzeczowej oceny sytuacji.pomozesz?
WTF?! :O
Jak ktoś to przeczyta i wszystko zrozumie i dodatkowo wypunktuje kto co gdzie i kiedy to stawiam piwo. Lub coś bezalkoholowego (dla nieletnich). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprost - kobieto, Ty JESZCZE z nim jesteś? ![]() Tałzend, w skrócie facet autorki na luzie randkuje sobie z inną dziewczyną praktycznie na jej oczach, na dodatek otwarcie się do tego przyznając i zawsze o godzinie 20 wychodzi od autorki i idzie do tej drugiej.
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A ta inna dziewczyna? W sensie ta druga z tych dwóch?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nic nie rozumiem.
Istna telenowela ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znaczy ta młodsza, co z nim nie randkuje, kryje tę drugą i faceta autorki i wyciąga autorkę na papierosa, żeby oni mogli poromansować
![]() Aha no i facet autorki mówi, że nie mogą spotykać się we trójkę jak kiedyś (w sensie autorka, jej facet i "ta trzecia"), bo "ta trzecia" jest zupełnie inna w towarzystwie autorki, niż kiedy są we dwoje.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hehe ja mniej więcej zrozumiałam ale było cięzko.
Generalnie, daj sobie z nim spokój, on chyba nie wie co to jest związek. Pocierpisz teraz i będziesz wolna, niestety nie dorósł i nie umie zachować się uczciwie wobec Ciebie, chodzi lata na spotkania z jakaś tam koleżanką, będąc w związku z Tobą? Tak się nie robi po prostu. Eh szkoda mi słów na takie zachowanie, jeśli Cię kiedyś szanował to przestał, między nimi coś jest a nawet jeśli nie to i tak zachowuje się skandalicznie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Komplikatorka
|
Uciekaj od niego.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Napisał Ci spier...i nadal z nim jesteś
![]() ![]() ![]() Jeśli Ci na nim zależy możesz dać mu kolejną...mhm ciekawe którą z kolei szansę, ale jak na moje nie będzie z tego nic.
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Uciekaj jak najdalej...
Albo... znajdz sobie tez kolege i rob dokladnie to samo co "Twoj" facet. Twoj w cudzyslowie, bo on nie jest Twoj, jest wspolny.
![]() |
![]() |
#11 |
.
|
nie ma tu sie nad czym rozwijac specjalnie. ale krotkie podsumowanie:
-> facet przyprawia ci rogi od x czasu, a ty na to pozwalasz -> facet cie nie szanuje, a ty jestes z nim nadal. pytanie dnia - co jeszcze powinno sie stac, zebys go zostawila? czy chociaz ciaza tej drugiej dziewczyny dalaby ci do myslenia? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
... choć nie Westwood
|
Cóż, jak to koleś sam podsumował- ma dwie dziewczyny. Taka jest prawda, a on jak widać, wcale się z tym specjalnie nie kryje. A Wy dwie się dajecie. A tę E. to ja bym udusiła, dla mnie facet przyjaciółki jest nietykalny.
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
przepraszam pisalam to w nerwach i naplywie mysli...SORY
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Ok, chyba kumam... Facet przyprawia jej rogi z jej przyjaciółką, druga jej przyjaciółka ich kryje, facet udaje, że nic się nie stało, zachowuje się jak buc. A co o tym mówi ta przyjaciółka, z którą on doprawia rogi autorce?
Chociaż akapity by się przydały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
z jednej strony mu wierze ze nic nie ma miedzy nimi z drugiej nie moge zrozumiec ze skoro mi mowi ze jestem dla niego calym swiatem i ze najwazniejsza to czemu nie umie w jakis sposob ograniczyc spotkan z nia
?? ![]()
![]() |
#16 |
Copyraptor
|
Generalnie, to fajny trójkąt macie. Najwyraźniej Ci pasuje, skoro jak ten łoś w nim tkwisz, chociaż facet Cię traktuje jak śmiecia.
Moja propozycja jest następująca: znajdź sobie kogoś do bycia z od godziny 20. Będzie czworokącik, i wszyscy zadowoleni. A poważnie - przestań sama sobą pomiatać i pokaż, że masz chociaż trochę godności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
O! Akapity
![]() No to ja zdecydowanie kazałabym i jemu i jej spadać na drzewo bo to jakieś kpiny są. Nie zastanawiać się za dużo, nie rozmyślać tylko to uciąć. Bo facet jest niepoważny i w dodatku burak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyno, chłopak ewidentnie się Tobą bawi. Kolejna ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
uciekaj jak najprędzej. i radzi Ci to osoba, która był w bardzo podobnej sytuacji.przerabiałam obściskiwanie się z innymi, przerabiałam spier*** w moją stronę. wszystko wybaczałam. ale w końcu doszło do mnie, że nie mogę dać się tak traktować i być taka naiwna, no i się rozstaliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
... choć nie Westwood
|
Wychodzi na to? Dziewczyno, on całym sobą i swoim zachowaniem sugeruje, że nie dość, że nie jesteś najważniejsza to ma Cię gdzieś. Oprzytomniej lepiej i uciekaj od niego.
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Zostaw go !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
W sumie to nie wiem czemu on dalej z Tobą był skoro ewidentnie bardziej mu zależy na tej Emilce. Kłótnia na 100% była o to że ona kazała mu Ciebie zostawić bo już nie chciała z nim w tajemnicy się spotykać (chociaż co to za tajemnica...). Nie wiem gdzie Ty masz oczy ale strasznie mi Ciebie szkoda, jesteś zbyt łatwowierna i dalej mu wierzysz że nic nie było... Lepiej pozbądź się tych myśli bo jestem PEWNA że między nimi jest gorąca relacja i to od dawna. Daj sobie spokój z nim ale tak naprawdę, absolutny koniec. I następnym razem przyglądaj się facetom trochę uważniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
według mnie i on i te dziewczyny,ktorych przyjaciolkami nazwac nie mozna sa wobec Ciebie nie fer.wyraznie nie okazuja Ci szacunku,lekceważą Cię i krzywdzą.ta sytucaja nie jest normalna.nie powinien spedzac tyle czasu z inna dziewczyna,nie powinien tak do Ciebie mowic ani tak sie zachowywac.nie powinien tez gadac ani czuc sie jakby mial dwie dziewczyny czy tez mowic ze jak nie bedzie z Toba to bedzie z nia.przyjaciolka sie tak nie zachowuje jak ta emilia i ta P.rozumiem ze nie jest Ci latwo.nie masz w nim oparcia,ani nie czujesz sie przy nim tak jakbys chciala.on chyba chcialby z nia byc.ale to wyglada na taki wygodnicki typ."po co ma zrywac z jedna jak moze miec dwie".chora sytuacja.skoro go tlumaczysz to pewnie go kochasz.ale wiedz ze z tymi ludzmi,w tej atmosferze nie bedziesz szczesliwa.nie jest tak latwo kogos zmienic.on nawet jesli tak mowi to pewnie probuje "uspic" Twoje obawy.musisz sama zdecydowac co dalej.przemysl sobie wszystko.wez np ostatni miesiac i policz sytuacje kiedy nie czulas sie zle i tym sie nie zadreczalas.byly takie chwile?rozstanie nie jest latwe.ale ja nie widze innego wyjscia.pomysl teraz o sobie.siebie tez trzeba kochac.choc troche.jesli pozwalasz sie tak traktowac to raczej lepiej nie bedzie.mowie Ci z doswiadczenia.milosc i przyjazn nie zawsze rwaja wiecznie.a z ich strony juz dawno nie jest to ani to ani to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Daj sobie z nim spokój, serio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
darek mówi że spotyka się z emilka bo nie ma kolegów chodzi o kumpla -z bratem się nie odzywa a siostra wyleciała daleko do męża . mieszka sam i dlatego potrzebuje kogoś z kim może po gadac jak z kumplem . mówi też że jak 3 dnimnie nie widzi to tęskni . to jego odpowiedź na pos
![]() |
#26 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Litości. Jakby mu brakowało przyjaciela/przyjaciółki, to ty byś na tę pozycję 'awansowała'. A jesteś tylko panną z doskoku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
wiej od niego jak najszybciej.
traktuje cie gorzej niż śmiecia a TY wygląda na to że swoim zachowaniem dajesz mu prawo do pomiatania sobą. zdaje mi się że on chce upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Mieć dziewczynę i tą drugą w razie wypadku. i jeśli dziewczyna ( czyli niestety jeszcze TY) nie sprzeciwia się jego np. wieczornym schadzkom to jemu to jest jak najbardziej na rękę. a jeśli ty w końcu coś z tym zrobisz to jemu zostanie jeszcze ta druga ... cóż,wychodzi na to że to Ty jesteś w tym Trójkąciku najbardziej pokrzywdzona ... bo zgadzając sie na jego "romans" i bedac z nim nadal tracisz szacunek do siebie i w swoich oczach i w ich oczach... a jeśli bedziesz chciała to zakończyc to on i tak ma ta "drugą" a ty będziesz cierpieć ... opcji że on wróci do ciebie zostawiając tą "druga" nie przewiduję ... nie mniej jednak skończ to bo to nie jest zdrowe !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
matko kochana... Dziewczyno, otwórz oczy i spójrz z kim tkwisz w "związku"!
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś bardzo naiwna. Chłopak bawi się Tobą, robi z Ciebie idiotkę, okłamuje Cię a do tego bezcześci tak ładne imię
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
mi się wydaje, że autorka czeka jedynie na to, aż ktoś w końcu pochwali jej "związek" i będzie mogła spokojnie brnąć w to dalej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.