|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
doradźcie fajną fryzurkę proszę
Mam cienkie włosy, ale dość dużo, są bardzo mięciutkie i nie chcą się układać. W dodatku wtedy, gdy mają być prosto lekko się faluję. Doradźcie coś - proszę. Jestem otwarta na wszelkie propozycje, również kolorystyczne
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: doradźcie fajną fryzurkę proszę
Bardzo zależy mi na Waszej opinii...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
a masz jakies zdjecie w kolorze?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koloru nie doradzę, bo dałaś czarno-białe zdjęcie..
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ze zdjęciem w kolorze narazie mam problem... włosy zawsze miałam w ciemnym brązie oprawa oczu ciemna nawet bardzo za to cera zbyt blada.... słowem samo szczęście (nieszczęście jak wolicie ;( ) dzięki za rady pragnę więcej i może coś dla włosów półdługich - takowe teraz posiadam... zauważcie że twarz mam dość szeroką i wogóle niezbyt... że tak powiem, ale z tym to już akurat nic nie zrobię
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dużo bym dała żeby wyglądać jak Dido na zdjęciu... ale mam tak liche włosy, że raczej nie piszę się na takie pazurki... a szkoda
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, a może z grzywką niestety nie mam tego programu komp. z wklejaniem fryzur - nie jestem w tym biegła
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzije ze moze któras fryzurka sie Tobie spodoba ! pozdrawiam cieplutko!!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.. Ale takie potarganie [wcieniowanie] mogłoby je zagęścić [tak mi się wydaje, bo się nie znam - koleżanka cienkowłosa i lekko "falowłosa" zrobiła sobie coś w tym guście i jej fryzura odzyła].
Wydaje mi się, że skrócenie włosów też je "zagęści" optycznie chyba, że bardzo nie chcesz krótszych..
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
nastepne fryzurki...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Noraku!! jak nie umiesz wklejac zdjec- to mozesz powiedziec i my Ci to wytłumaczymy
pozdrawiam serdecznie!!!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze mam tylko nadzieję, że p. Grażynka coś mi doradzi....Proszę....
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Pani Grażynkooo proszę o radę...
Koniecznie jeszcze bym tylko chciała znać opinię Pani i naprawdę spadam z forum
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Cały czas czekam na Pani radę!!!! Błagam niech mi Pani coś doradzi.... cała jestem taka szara
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Koloru nie doradzę, bo dałaś czarno-białe zdjęcie..

pozdrawiam serdecznie!!!