![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chcę ją zrozumieć.. pomożesz?
----
Edytowane przez kotsylwestel Czas edycji: 2011-03-27 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę ją zrozumieć.. pomożesz?
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
wydaje mi się że albo coś do Ciebie ma i chciałaby wrócić, albo nie wyszło jej z kimś z kim była (o ile była?) i przypomniała sobie o Tobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przeczytaj sobie swój tekst powoli a otrzymasz odpowiedź
![]() Dziewczyna ewidentnie chce wrócić, a już na pewno zacieśnić znajomość na nowo...teraz wszystko zależy od Ciebie, ale skoro piszesz,że nie chcesz jej zranić, to chyba Tobie do tego nie spieszno.. W taki razie nie zawracaj jej głowy, bo zranisz.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dla kobiety może to wydać się zabawne ale... po czym dochodzicie do takich wniosków? Czytam ten tekst i widzę fakty ale nie wiem co mogą znaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Też mi się wydaję że pamięta o Tobie,że jej się podobasz dalej,myśli o Tobie na pewno.
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
Po drugie powiedziała kto dzwoni (żebyś se nie pomyślał,że jakiś chłopak np) Po trzecie ma ochotę na następne spotkanie z Tobą. Utrzymywała z Tobą kontakt wzrokowy.. a zresztą przeczytaj sobie dokładnie co sam napisałeś to sam dojdziesz do prawdy, bo nie chce mi sie analizować każdego zdania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
----
Edytowane przez kotsylwestel Czas edycji: 2011-03-27 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że zawsze już będzie między Wami iskrzyć, przecież w końcu kiedyś byliście razem, a co do zachowania dziewczyny, wygląda na to, że zrobiła sobie nadzieję.
![]() A mnie prowadź tam Tam gdzie jesteś Chcę być tam gdzie ty W niebie, czemu nie W piekle aż na dnie Będę wszędzie, wszędzie będę Czy to ważne gdzie to będzie Przemysław Gintrowski - Tylko kołysanka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A ty co od niej byś chciał bo czytając twojego posta aż zimno mi się zrobiło bo tak jakoś oschle i szorstko to napisałeś jakbyś opisywał życie meduzy.
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego co widzę to jej zależy i kombinuje, by cię zaintrygować. Tak jak dziewczyny pisały wyżej - wybór jest Twój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A Ty czego byś od niej chciał?
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
----
Edytowane przez kotsylwestel Czas edycji: 2011-03-27 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Napisales o zachowaniu dziewczyny,teraz kolej na Ciebie.Powiedz co Ty czujesz po tym spotkaniu,czego oczekujesz,a powiemy Ci czy masz szanse ahhahahaha.
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
----
Edytowane przez kotsylwestel Czas edycji: 2011-03-27 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
No coz,jestes anonimowy przeciez i jasniej byloby spekulowac co by bylo gdyby.No ale skoro masz opory,to powiem tak......zachowanie dziewczyny swiadczy zdecydowanie,ze chce byc blizej Ciebie,ze liczy na cos wiecej,niz kolezenski uklad.Jesli Tobie tez zalezy...bo jej zalezy na bank,to zrob nastepny krok.....napewno bedzie zachwycona.I powiem Ci wiecej,to jak opisales to spotkanie,pozeranie sie wzrokiem,to az mi dreszcze przeszly.Nie zmarnuj tego,i nie zran Jej drugi raz,jesli zdecydujesz sie do powrotu.
Ps.Z opisu spotkania wnioskuje,ze Tobie tez zalezy.Wiec zapros ja na druga randke.Powodzenia zycze.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie napisałem nic o wsadzianiu sobie. Możesz nie wyrażać się tak o tej dziewczynie i o mnie? To dość nieładne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie? mozesz naisac ile macie oboje lat? Wiesz,wydaje mi sie , ,ze jakos tak przedmiotowo o tej dziewczynie myslisz.
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieładnie byłoby dla mnie posądzanie mnie o świntuszne zamiary albo nawet o chęć bycia z kimś po tym że włożyłam bluzkę z duuuuużum dekoltem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
-----
Edytowane przez kotsylwestel Czas edycji: 2011-03-27 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wrzuc na luz i nie czepiaj sie jej ubioru.Przeciez spod dekoldu nic jej nie wyplynelo co?Wiec w czym problem? ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- A jesli myslisz,ze duzy dekold jest wyznacznikiem tego ,czy dziewczyna szybko wskoczy ci do wyrka,to grubo sie mylisz.cos mi sie wydaje,ze pytasz nas o rade,czy jest latwa ,czy nie.Ale uwierz,dekold nic nie mowi.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zima jest od długich grubych kurtek. Przerażająca połowa moich bluzek/sweterków na pokaźny dekolt, oczywiście nie taki do pępka ale wychodzę z założenia że jak ktoś uprze się że czerwone paznokcie są oznaką prowokowania(dzięki zgwałconej znajomej) to choćbyś chodziła w habicie będzie oznaczało że każdy zbok może zrobi z tobą to co chce. Więc drogi autorze napisz co myślisz o owej dziewczynie, czy do tej pory w jej garderobie nie znalazł się ów top, albo czy może w ramach ciekawostki nie chciała pochwalić się koledze o swojej sexy piżamce.
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
----
Edytowane przez kotsylwestel Czas edycji: 2011-03-27 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziwne to wszystko co piszesz, bo opisujesz - z pełną, jak sądzę - świadomością jej przychylne sygnały w czasie rozmowy, by potem pytać się, co one oznaczają.
Zabawny jest dla mnie twój post, to muszę przyznać. To tak jakbyś opisywał samochód - że ma tam koła, opływową sylwetkę, silnik (..........) i na masce ma znaczek z koniem. A na koniec się nas pytasz "czy to porsche? Bo widzę tu wiele szczegółów, no różne one są, ale nie wiem, może się mylę" I dlatego twój post jest zabawny, bo jest to retoryczne pytanie, żeby temat stworzyć i patrzeć, jak ci odpisują ![]() Szczegółowo piszesz, z pełną premedytacją: Rozmawialiśmy, ja byłem jak chciałem, odchylony do tyłu (czyli brak zainteresowania ze swojej strony, sugerujesz?) a ona z łokciami na stole w moją stronę pochylona (czyli zainteresowanie, czy też życzliwość). Początkowo ona opowiadała a ja słuchałem patrząc kiedy tylko mogłem w jej oczy. Za jakiś czas ja zacząłem opowiadać co tam u mnie a wydarzyło się wiele. Słuchała mnie z zainteresowaniem wyraźnym, patrzyła w oczy, uśmiechała się (opisujesz to, nie wiedząc co to oznacza - ciekawe ![]() ![]() ![]() ![]() I tak dalej. Trzeba tu dodać, że na całą sytuację miało też wpływ i to, że byłeś pewny siebie (chociaż poza tym początkowym sygnałem to nie piszesz o sobie nic więcej), więc i ją tym zaintrygowałeś. Nie piszesz, jaki jest twój dalszy plan związany z nią. Jakoś tak nietypowo opisujesz to spotkanie, tak jakbyś doszukiwał się potwierdzeń, że się jej podobasz. Takie dowartościowywanie się ![]() Rozstaliście się, jak sądzę, z twojej woli? Jeśli nie, jeśli to ona zerwała - to gratulacje, bo świetnie sobie radzisz. Ale jeśli ty zerwałeś - to nie mam zdania, odczytuję to jako dowartościowywanie się jeno ^^ Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2011-03-07 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem ty widzisz że ona jest ciągle przywiązana do ciebie emocjonalnie ale szukasz potwierdzenia na to czy jest zainteresowana nie tyle właśnie emocjonalnie a seksualnie. Czemu twoją uwagę przykuł odsłonięty dekolt i manipulatory a nie to że pisała że tęskni wprost? Bo tęsknienie oznacza że chce wrócić do budowania związku. Odsłonięty dekolt i inne niewerbalne sygnały miałyby być dla ciebie sygnałem że jest pobudzona seksualnie... a sam napisałeś że miałeś ochotę na figle. Powiem tak - z jej zachowania wynika że coś do ciebie czuje więc POGADAJ Z NIĄ O_O żeby się dowiedzieć co :P
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-03-07 o 01:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Nie wiem dlaczego, ale jak to tak czytam, to mam wrażenie, że Ty próbujesz sobie wmówić zainteresowanie nią (głębsze), a tak naprawdę to chyba jej nawet za bardzo nie polubiłeś (co najwyżej zainteresowała Cię od strony czysto seksualnej). Jakieś takie zimne i wyprane z ciepłych uczuć to wszystko. Ty ją chcesz zaprosić na drugą randkę, czy zrobić na niej sekcję?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Kotsylwestel,
Marne szanse chłopie na zrozumienie kobiety, skoro one same siebie nie rozumieją. Porozumienie werbalne jest niesłychanie trudne, czego najlepszy dowód masz w tym wątku. Ty o jednym, a Panie o drugim, a najchętniej to by Cię zlinczowały, że za mało dajesz, a za dużo wymagasz. A Ty chcesz zrozumieć o co jej chodzi na podstawie sygnałów niewerbalnych? Dla mnie one ewidentnie świadczą, że dziewczyna jest zainteresowana i wszystko byłoby OK, gdyby to była nowo poznana dziewczyna. A to niestety jest Twoja Ex!!! O co jej zatem może chodzić? Z pewnością o zacieśnienie z Tobą ponownie kontaktów. Ale jaki jest dalszy cel tych kontaktów, tego Ci nie powiem. A mogą być z pewnością dwa: - chce wrócić do Ciebie, bo zrozumiała swój błąd, - chce wrócić do Ciebie, żeby się odegrać. Dlaczego się poprzednio rozstaliście? Kto był winny? Kto podjął decyzję o rozstaniu? Miałeś wrażenie, że była naturalna, czy grała na Twój użytek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
----
Edytowane przez kotsylwestel Czas edycji: 2011-03-27 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
A kuku zadała Ci kilka pytań: dlaczego się rozstaliście etc.?
Ile byliście ze sobą, jak to bycie wyglądało - jak często spotkania, czy to było oficjalne, co Was połączyło? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.