|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Limonka z nutą czekolady.
Kolejny makijaż. Przy zamkniętych oczach, wygląda jakby mi się zrolował cień na prawym oku, wydaje mi się, że w rzeczywistości tego nie było i że to tylko światło podziałało tak na perłowy cień, ale może mi się tylko tak wydaje i cień rzeczywiście był zrolowany. Chociaż to by było dziwne, 5 minut po pomalowaniu.
![]() ![]() ![]() Cienie Inglot: 409 pearl, 59 AMC z drobinkami, 353 matte Eyeliner wibo, Tusz do rzęs wibo różowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Limonka z nutą czekolady.
Kolory, jakich uzylas sa suuper i fajnie je dobralas, szczegolnie podoba mi sie ta limonka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Co prawda nie moje kolory, ale Tobie w nich ładnie
![]() ![]() ![]()
http://alka1989.blogspot.com _________________________ ____________________ Skoro martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią...? ![]() _________________________ ____________________ Nie masz zgody na kopiowanie moich zdjęć a tym bardziej na rozpowszechnianie! ![]() -Alka- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Połączenie tych dwóch kolorów bardzo mi się podoba i pasuje świetnie do Twojego koloru oczek.Następnym razem zwróciłabym tylko większą uwagę na połączenie tych dwóch kolorów,bo bardzo się rozróżniają,nie ma płynnego przejścia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zobaczyłam tytuł i po prostu musiałam tu zajrzeć
![]() Zgadzam się z przedmówczyniami: bardzo fajne kolory, bardzo Ci w nich do twarzy i jeżeli poćwiczysz rozcieranie granicy między kolorami w ogóle będzie super ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.