|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nakrycie wierzchnie
Witajcie. Ja mam pytanie do wrześniowych Panien Młodych ☺ a nawet późno wrzesniowych 😜 jakie macie okrycie wierzchnie? Bolerko? Etole? Mój ślub jest 24 września i za bardzo nie wiem co wybrać... nie wiadomo jaka będzie pogoda.. a co wybrać, żeby nie zmarznac? Bo jak będzie ciepło to można zdjąć 😜
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nakrycie wierzchnie
Ja brałam co prawda ślub pod koniec kwietnia, ale pogoda nie była szałowa. W kościele byłam tylko w narzutce z długim rękawem (komplet z suknią), a przed kościołem miałam założone futerko. I wcale dziwnie to nie wyglądało, bo goście byli w kurtkach.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wszystko zależy od tego, jaką górę ma Twoja suknia?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Suknia jest bez ramiączek a dekolt w kształcie serca. I nie wiem czy mam kupic jakieś lekkie futerko, czy np bolerko.. z tego co widziałam to są jeszcze szale.. wybór duży.. a nie wiem co wybrać na taka porę roku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro suknia nie ma ramiączek to masz w zasadzie dowolność ![]() ![]() aczkolwek ostatecznie nie było mi potrzebne i było kupione tylko na wszelki wypadek.
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o bolerko, takie do połowy pleców xD to mnie sie nie podoba ;P To co Ty miałaś - super! Właśnie coś takiego by mi pasowało. Coś ala marynarka. Mam nadzieje, ze znajdę coś odpowiedniego, bo moja suknia jest bardziej w kolorze ecru. Wiec tu chyba tez moze być problem:P chociaż myśle, ze salony sukien powinny mieć na stanie coś w tym kolorze, a nie tylko białe. Podobno w zeszłym roku 24 wrzesien był piękny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja kupilam futrzana etolke. Z tym ze slub pod koniec grudnia, ciekawet czy nie zamarzne :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nakrycie wierzchnie
Życzę Ci żebyś nie zamarzła
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/showitem/description/5130248325.html - a coś takiego na wrześniowy ślub? ![]() Edytowane przez ewelinamack Czas edycji: 2016-09-03 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
futrzana etola prezenuje się bardzo ładnie z wieloma fasonami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.