|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
opiniao rf
Witam ja osobiscie testowałam focusa po porodzie robiłam partie na uda obecnie zdecydowałam sie na zabiegi na brzuch na innym urzadzeniu tez rf Proslim RF REWELACJA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: opiniao rf
![]() http://focusrf.com/cudow-nie-ma-ale-jest-focus-rf Przeszłam całą serię, czyli 10. Każdy kosztował 300 zł (co tydzień). Tak bardzo zachwalała jego doskonałe własciwości Pani kosmetyczka, w renomowanym salonie w Katowicach, (gdzie wcześniej mieszkałam), w którym korzystałam z usług Pani fryzjerki, że zdecydowałam się na ten zabieg. W podanym linku Pani napisała: "Focus RF, na którym pracuję, jest urządzeniem dwupolarowym. To najnowocześniejsze na świecie urządzenia z opatentowanym systemem napinania skóry AUTO-FOCUS 3D i potrójnym systemem chłodzenia.. Wszystkie informacje o bolesności dotyczą urządzeń jednopolarowych, czyli starszej generacji. Zabiegi były tak przykre, że bardzo wiele kobiet nie wytrzymywało bólu i rezygnowało z zabiegów". W moim przypadku był to również FocusRF i Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ piszę, iż zabieg był bardzo BOLESNY i odczuwałam DYSKOMFORT. Tu nawet nie chodzi o pieczenie i odczucie poparzenia, ale bardzo nieprzyjemny, silny nacisk na skórę głowicą. Po 3 zabiegach skóra była bardzo zaczerwieniona przez dobrych kilka godzin, a w niektórych miejscach doszło do poparzenia. Ale jak stwierdziła Pani kosmetyczka: "to normalne". Przy czwartym i pozostałych zabiegach pozostało tylko zaczerwienie i ZERO EFEKTÓW. Może jestem "przypadkiem beznadziejnym?!". Tak więc niepotrzebnie straciłam tylko czas i pieniądze, które mogłam przeznaczyć na wypełnienie zmarszczek profesjonalnym preparatem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.