|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sleek Sparkle
Jakieś pół roku temu obiecałam "w przyszłym tygodniu" wstawić na MM jakiś ciemniejszy makijaż...
Taaa... Wracam w worze pokutnym i zaczynam od nowa... Przez te pół roku praktycznie nie malowałam, ale teraz mam dużo czasu i postanowiłam wziąć się do pracy! Na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że dużo pracowałam, później się okazało, że jestem w ciąży ![]() ![]() Mam nadzieję, że pokonam lenistwo i będę się co jakiś czas wystawiała do oceny. Brwi bee - wiem, ale zmuszona jestem rwać je sama, a to mi średnio wychodzi. A czarna kredka na wodnej to takie małe moje "must" i bez niej (a w białej całkiem) wyglądam idiotycznie... ![]() Pod okiem się rozmazało i osypało, ale zauważyłam to po zrzuceniu zdjęć... Kosmetyki Twarz: podkład Gosh x-ceptional, bronzer Primark Usta: pomadka Miss Sporty (granatowe opakowanie) Oczy: baza pod cienie Joko, cienie Sleek Sparkle, pod brwiami cień Vollare Holographic, kredka czarna Miss Sporty wysuwana, tusz Rimmel BoldCurves (zielony) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sleek Sparkle
Kolory fajne, bardzo mi się podoba ich połączenie ale musisz popracować nad ich łączeniem. Staraj się by kolory płynnie w siebie przechodziły.
![]() Pozdrawiam P.S.: rozetrzyj mocniej górną granicę ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jakos kiepsko wyszlo szeczerze mowiac. Trzeba popracowac nad rozcieraniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję (ciąży
![]() a Ty chciałaś, żeby te cienie tak się od siebie odcinały? może taka była koncepcja, ale wolałabym bardziej roztarte ![]() brwi ok, wyrywasz sama (chyba jak większość kobiet), ale możesz je przecież uczesać i podkreślić kredką/cieniem/woskiem czy czym tam chcesz ![]() a czarna na wodnej to zupełnie nie moja bajka, nie wiem czemu tyle dziewczyn się na nią upiera (zmniejsza oczy, rozmazuje się) tyle uwag ode mnie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oj brakuje płynnosci w przechodzeniu kolorkow,nie jest to latwe wiem doskonale,zwlaszcza by zdecydowanych kontrastach
![]() kolorki dobrane - podobaja mi sie ![]() brwi lekko podkresl i przeczesz ![]() czekam na kolejne wydanie spod Twojego pędzla ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za rady
![]() Cytat:
Tak, chciałam, bo uparłam się, żeby dobrze było widać kolory z paletki... W związku z tym tylko je lekko maźnęłam pędzelkiem ![]() Postaram się wrzucić coś niedługo ![]() I dziękuję za gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję ciąży
![]() Co do makijażu..już doczytałam, że kolory miały się od siebie oddzielać. Ja osobiście wolę kiedy granica między nimi jest bardziej roztarta, wiem że to wymaga wprawy, dlatego trzeba ćwiczyć- ale warto ![]() Poza tym kolory fajnie dobrane. Policzki ładnie podkreślone ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.