|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dieta rozdzielna
Cześć dziewczyny
![]() Ostatnio czytałam trochę o diecie rozdzielnej i wydaje mi się najlepszą i najrozsądniejszą dietą z jaką się spotkałam. Słyszałam dużo pozytywnych opinii od osób, które ją stosują. Czy któraś z Was stosuje tą dietę? Jakie są rezultaty? Czy mogłybyście się podzielić w tym wątku swoimi osiągnięciami i pomysłami na prosty jadłospis? ![]() Może ktoś skusiłby się na wspólne rozpoczęcie odchudzania przy zastosowaniu diety rozdzielnej? Mała grupa wsparcia? Zależy mi na tym, by odchudzić się, ale także nie wyniszczyć organizmu radykalnymi dietami cud, ale także poprawić kondycję i zdrowie. Chętni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta rozdzielna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie Wizażystki
![]() ja również rozpoczynam dietę rozdzielną. start 2 stycznia!!!!!! Dodam moje wymiary: wzrost 167 cm, waga 70kg, obwód w pasie 93 cm cel: 59 kg i płaski brzuch!!!! Mam nadzieję, że będziemy się tu razem wspierać, dzielić przepisami i oczywiście wspólnie będziemy CIESZYĆ SIĘ EFEKTAMI!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam i życzę powodzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.