|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dieta Turbo WN - ZAPRASZAM DO ODCHUDZANIAZapraszam do diety Turbo WN.
![]() Dieta ta trwa 10 dni, można zrobić 3 dni przerwy i znów kolejne 10dni. Według upodobań. W ciągu 10 dni można schudnąć 3-4kg Można jeść bez ograniczeń 6 posiłków dziennie według planu. Należy pić 2l wody dziennie ![]() A dokładniej: http://www12.speedyshare.com/files/1...turbo%20ws.pdf W grupie zawsze łatwiej! ![]() Może jakaś rywalizacja... ![]() ![]() U mnie dzisiaj dopiero pierwszy dzień ![]()
Odchudzam się 61,3-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48 ![]() Edytowane przez martinq Czas edycji: 2011-06-04 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta Turbo WN - ZAPRASZAM DO ODCHUDZANIA
mhm..ja się nie przyłączę, bo bym zwariowała jedząc 6 posiłków dziennie,
i te połączenia jakoś tak sobie przypadły mi do gustu, ale zgapiłam pomysł na sałatkę z jajek i z tuńczyka zamiast majonezu użyłam oleju lnianego z octem jabłkowym i trochę pietruszki do smaku, a do tej z tuńczykiem też jakieś jajko dodałam ![]() obie wyszły pysznie, także dziękuję za linka ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w żadne diety turbo... nie chce mi się otworzyć, ale najlepiej powoli, skutecznie, bez jo-jo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Byłam na diecie ONZ i Turbo są podobne. Rezultaty takie, że straciła m3 kg ale tyko wody która szybko wróciła :/. W ogóle dieta wychodzi drogo niestety bo dużó białka jest i jak chesz urozmaicać, ryby, keweki, wołowinka to kosztuje sporo. Ja zbańczyłam i skończyłam z nią. Schudłam licząc kalorie. Ustaliłam sobie limit 1500kcal + zajęcia w clubie fitness i siłownia 5-6 razy w tyg. i -12 kg jest. Od 3 miesięcy byłam na utrzymaniu jadłam 2000kcal czyli dokładnie tyle ile mam dobowego zapotrzebowania czasami trochę więcej były i ciasta i alkohol i nic nie przytyłam, teraz drugi etap chudnięcia
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, ja też zmieniając nawyki żywieniowe, jadając regularnie, przez 8 tygodni zjechałam 11kg. Choć na początku szybko spadła woda. A teraz ok 0,5-1kg na tydzień czyli zdrowo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiedz mi jeszcze proszę, na czym polega utrzymanie, i dlaczego po utrzymaniu masz teraz "drugi etap chudnięcia"? Z góry dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A na czym polega utrzymanie? Po prostu jesz w granicach normy, żeby nie przytyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
Ja byłam tylko na Diecie Turbo, nigdy nie stosowałam innej...Uwielbiam ja!Nie trwało to krótko, 4,5 miesiaca (intensywnego odchudzania) ale warto było. Dla tych którzy boja się efektu jo jo po takiej diecie, mam coś na dodanie otuchy...Ja zrzuciłam ok 19 kg 24.06 minie 4 miesiace od zaprzestania diety i waga balansuje od 58,5 do 60kg maksymalnie. Niestety żeby utrzymać ta wagę musiałam zmodyfikować sposób żywienia, wyeliminowałam ziemniaki i białe pieczywo z jadłospisu, na szczęście to wystarczyło ![]() Dla zaczynajacych dietę życzę wytrwałości i trzymam kciuki ![]() ![]()
Wzrost: 1,7m Waga poczatkowa: 78kg Cel: 60kg OSIAGNIĘTY!!! (24.02.11) OBECNIE: 58kg Edytowane przez D0tty Czas edycji: 2011-06-14 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.