Ratujcie! Moje włosy przeszły koszmar:( blond!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 19:52   #1
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn
Exclamation

Ratujcie! Moje włosy przeszły koszmar:( blond!!!

Witam na (jak się dowiedziałam niezastąpionym forum, gdybym tu weszła tydzien temu to nie pisałabym teraz)
Otóz na początku lipca zafundowałam sobie baaardzo gęste pasemka blond na połowie moich naturalnych włosów(jasny brąz) i drugiej dolnej połowie farbowanej ponad pół roku temu jakąś ciemną farbą ( nie pamietam jaką ale byla juz prawie calkiem wypłukana). Baaardzo dobrze się czułam z takimi włoskami i miałam zamiar zapuszczać i farbowac odrost bo te pasemka mi wyszły w 99% na całej głowie. I po dwóch miesiącach z dość sporym odrostem chciałam sie wybrac do fryzjerki na farbowanie odrostów...Niestety nie puszczały mnie fundusze a juz wygladalam tragicznie bo moje wloski naturalne wygladaly na bardzo ciemne przy tym jasnym blondzie. wiedzac z doswiadczenia sprzed lat ze moje wloski sa baardzo podatne na rozjasnianie , zafundowalam sobie rozjasnianie w domu...I odrosty wyszły pomaranczowe wpadłam w histerie bo wyglądałam jak jakaś niedorobiona kaczka próbowalam sie pozbyc tej pomaranczy płukanką ale nie pomogło z desperacji zafarbowalam wlosy na czekoladowy brąz wellatonem od tygodnia nie mogę spać przez te włosy bo tak sie zakochałam w tym blondzie i czuje sie okropnie z tymi ciemnymi mimo ze zawsze mialam ciemne. Ten brąz mi wyszedł bardzo ciemny ale myje wlosy codziennie szamponem przeciwłupiezowym i wloski mi sie rozjasnily troszeczke i maja duzo ładniejszy kolor ale ja chce spowrotem blondzik mozecie mi poradzic co w tej sytuacjii zrobic? odrazu mowie ze stopniowe przechodzenie pasemkami mi nie pasuje bo zle wygladam w pasemkach Ratujucie dziewczyny!!!!!!!!
Stary 2010-09-16, 20:20   #2
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Dot.: Ratujcie! Moje włosy przeszły koszmar:( blond!!!

No to czeka Cię dekoloryzacja. Tyle,że spróbuj jeszcze przechodzić w tych włosach, tak ze 2 tygodnie,kolor powinien bardziej puścić, myj przeciwłupieżowym szamponem i intensywnie odżywiaj włosy,żeby kolejne zabiegi aż tak bardzo ich nie uszkodziły.
Jest cały wątek o dekoloryzacji, zajrzyj tam, poczytaj a na pewno znajdziesz rozwiązanie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311500

http://www.stephenking.pl

http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png

Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych

Edytowane przez MerriqueMayfair
Czas edycji: 2010-09-16 o 20:22
MerriqueMayfair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 20:27   #3
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

Dziękuję za radę ale dekoloryzacja tez odpada rozmawialam z fryzjerką i powiedziala ze moze byc nie ciekawie ja moge w tych wlosach przechodzic nawet miesiac i spróbowac tego mieszania proszku z rozjasniacza z odzywka do wlosów zeby troszke sie rozjasnily przed farbowaniem nastepnym mysle ze jak konkretnie ten kolor sie zmyje i je jakos odzywie to moglabym znowu zrobic te geste pasemka a skoro juz o odzywianiu zaczelas to moze doradzisz mi jakies kosmetyki do odzywiania wlosów? z góry dziekuje bo każda rada jest na wage zlota
Stary 2010-09-16, 20:31   #4
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolincyn Pokaż wiadomość
Dziękuję za radę ale dekoloryzacja tez odpada rozmawialam z fryzjerką i powiedziala ze moze byc nie ciekawie ja moge w tych wlosach przechodzic nawet miesiac i spróbowac tego mieszania proszku z rozjasniacza z odzywka do wlosów zeby troszke sie rozjasnily przed farbowaniem nastepnym mysle ze jak konkretnie ten kolor sie zmyje i je jakos odzywie to moglabym znowu zrobic te geste pasemka a skoro juz o odzywianiu zaczelas to moze doradzisz mi jakies kosmetyki do odzywiania wlosów? z góry dziekuje bo każda rada jest na wage zlota
Hmm...no to pozostaje czekać, najlepiej najdłużej jak się da

Hmm..z naturalnych sposobów to polecam olej kokosowy, do kupienia w zielarskim i olej rycynowy (apteka). Nakładasz to najlepiej na noc przed myciem, ze 2 razy w tygodniu.
Możesz też zrobić maskę olej rycynowy+żółtko z jajka+nafta kosmetyczna i to na głowę na godzinę.

Z gotowych masek świetne są maski Biovax a jak masz dostęp do sklepu fryzjerskiego to możesz się zaopatrzyć w maskę Sleek Line Stapiz z jedwabiem ( 250ml za około 6zł ).
To tak pokrótce

Stary 2010-09-16, 21:58   #5
fryz5
Zakorzenienie

przecież może sobie zdekoloryzować te włosy, ma tylko jedną warstwę ciemnego koloru, powinno pójsć łatwo, matrix ma taki dekoloryzator w saszetce, nie niszczy i nie ciemnieją po nim włosy.
jakby sama zrobiła to by jej może do karmelowego blondu zeszło, i na to jakaś jasna popielata farbka, było by ok
fryz5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 06:26   #6
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fryz5 Pokaż wiadomość
przecież może sobie zdekoloryzować te włosy, ma tylko jedną warstwę ciemnego koloru, powinno pójsć łatwo, matrix ma taki dekoloryzator w saszetce, nie niszczy i nie ciemnieją po nim włosy.
jakby sama zrobiła to by jej może do karmelowego blondu zeszło, i na to jakaś jasna popielata farbka, było by ok
Wiem,też nim robiłam ale autorka powiedziała wyraźnie,że dekoloryzacja odpada no i nie powiedziałabym,że po nim włosy się nie niszczą, ja sobie je trochę skatowałam i musiałam znacząco podciąć,na początku było wszystko dobrze a zniszczenia ukazały się po ok. 3 tygodniach

Stary 2010-09-17, 09:23   #7
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

EH Eksperymenty... kup sobie lepiej loreal intense repair, naloz na wlosy + cieply recznik ewentualnie folie i nagrzej i siedz z tym z pol godziny. Z czasem efekty beda zauwazalne

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 12:20   #8
magda1302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MerriqueMayfair Pokaż wiadomość
Wiem,też nim robiłam ale autorka powiedziała wyraźnie,że dekoloryzacja odpada no i nie powiedziałabym,że po nim włosy się nie niszczą, ja sobie je trochę skatowałam i musiałam znacząco podciąć,na początku było wszystko dobrze a zniszczenia ukazały się po ok. 3 tygodniach
mi po renee blanche włosy nie zniszczyły się nic a nic!
magda1302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 14:30   #9
SummerGlow
Rozeznanie

Właśnie po co w ogóle ruszałaś... ajjj. Widzisz musisz to dobrze przemyśleć, najlepiej po prostu zrobić gesty baleyage i sie tego trzymać. Tyle co będzie jak sytuacja sie powtórzy i nie będziesz mogła sobie pozwolić na wizytę z odrostami..
Na razie doprowadz je do dobrego stanu, a potem sobie spokojnie zejdziesz pasemkami
o9.11.2013 --> CP
13.01.2014 --- 44,5 cm
SummerGlow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-17, 21:48   #10
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sumie to one mi sie teraz tak bardzo nie zniszczyły tylko końcóweczki najdłuższych coś zauważyłam że szwankują ale tez nie wszystkie.moje włosy wyglądają na jakis takie zniszczone bo farba nie chwycila we wszystkich miejscach rownomiernie i sa jasne przeswity ... kurcze duzo myslalam o tej dekoloryzacji a slyszalam i czytalam same zle opinie... moze któraś z was mi powie jak to dokladnie wyglada, co trzeba zrobic... tylko tak zeby sie jak najmniej wloski zniszczyly....

spodobal mi sie ten pomysl z dekoloryzacja tym matrixem... pozniej ta farba... hmmm<mysli> powiecie co wiecej ( jak to zrobic, ile to kosztuje...)

SummerGlow - teraz to ja mogłabym sobie wszystkiego odmówic zeby te włosy zafarbowac i napewno taka sytuacja sie nie powtórzy zwlaszcza ze teraz juz mam stale zrodlo dochodu...:P

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

a powie mi któraś z was która robila dekoloryzacje renee blanche na farbowanych brazowych wlosach jak to wyszlo lub co moge zrobic (dekoloryzacja + farba ) zeby wyszedl jasny blond?
Stary 2010-09-17, 22:15   #11
fryz5
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sumie to one mi sie teraz tak bardzo nie zniszczyły tylko końcóweczki najdłuższych coś zauważyłam że szwankują ale tez nie wszystkie.moje włosy wyglądają na jakis takie zniszczone bo farba nie chwycila we wszystkich miejscach rownomiernie i sa jasne przeswity ... kurcze duzo myslalam o tej dekoloryzacji a slyszalam i czytalam same zle opinie... moze któraś z was mi powie jak to dokladnie wyglada, co trzeba zrobic... tylko tak zeby sie jak najmniej wloski zniszczyly....

spodobal mi sie ten pomysl z dekoloryzacja tym matrixem... pozniej ta farba... hmmm<mysli> powiecie co wiecej ( jak to zrobic, ile to kosztuje...)

SummerGlow - teraz to ja mogłabym sobie wszystkiego odmówic zeby te włosy zafarbowac i napewno taka sytuacja sie nie powtórzy zwlaszcza ze teraz juz mam stale zrodlo dochodu...:P

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

a powie mi któraś z was która robila dekoloryzacje renee blanche na farbowanych brazowych wlosach jak to wyszlo lub co moge zrobic (dekoloryzacja + farba ) zeby wyszedl jasny blond?

dekoloryzacja nie zniszczy włosów jeśli przeprowadzisz ją odpowiednio. tzn odpowiednimi kosmetykami. Fryzjerki często odradzają dekoloryzację , a ja nie wiem czy aż tak bardzo się na tym nie znajdą? czy im się to nie opłaca, nie mam pojęcia, moze dla fryzjerów dekoloryzacja oznacza rozjaśnianie, a rozjaśnianie włosów w celu dekoloryzacji oznacza zniszczone włosy i niechciane kolory.

Moj pomysł na Twoje włosy jest taki, abyś je zdekoloryzowała dekoloryzatorem matrixa, podałbym Ci link na stronę pewnej hurtowni ale oni sobie chyba zablokowali, żeby nie kopjować ich linków, więc linka nie wstawię, powiem ze to strona pro-sprzęt, możesz wyszukać i tam znaleść ten dekoloryzator. On się nazywa MATRIX Solutionist Color Erase kosztuje 8.74 zł na tej stronie, saszetka zawiera 30g, czyli na Twoje włosy potrzeba by było ze 3 saszetki, miesza się go z ciepłą wodą lub oxydantem matrix (3-6%)

http://estyl.pl/wlosy/kuracje/matrix...erase-30g.html

o tutaj znalazłem go na innej stronie.

po dekoloryzacji matrixem, umyj porządnie włosy i nałóz farbę, właśnie, jaki kolor włosów chcesz uzyskać??

ja robiłem renee blanche, też możesz go użyć, on nie niszczy włosów, przeze mnie był nakładany 8 razy w ciągu dnia (z mojej winy poniewaz połozyłem na niego kolor z za wysoką wodą i włosy sćiemniały, musiałem powtórzyć)

jednak po renee blanche włosy bardzo szybko ciemnieją, same z siebie lub po nałozeniu koloru, więc radzę po dekoloryzacji nałozyć jasną farbkę na wodzie 3%, potem możesz juz farbować na jaki chcesz.

A sama dekoloryzacja polega na usuwaniu ciemnego (sztucznego) pigmentu z włosów. Dostępne na rynku dekoloryzatory (renee blanche, elgon, chantal, matrix) są na bazie siarki, nie mają amoniaku ani wody utlenionej, nie otwierają więc łusek włosów, przez co włosy się nie niszczą.
Mają w sobie te wady, ze nieprzyjemnie śmierdzą, siarką właśnie, dość chemicznie, oraz ze po ich zastosowaniu włosy są bardzo podatne na przyjmowanie koloru, więc polecam stosowanie wody utlenionej 3% z farbami na włosy po deko.
Stary 2010-09-17, 22:19   #12
malachite
Rozeznanie

Wcześniej te pasemka miałaś rozjaśniaczem? Ja na rozjaśnione włosy również kładłam wellaton i po 2 msc po farbie prawie śladu nie było
Wiem pewnie że nie chcesz czekać ale tym sposobem mogła byś być całkowicie bezpieczna o stan zdrowia włosów, poza tym jest to chyba najtańsza metoda. Dla polepszenia efektu ewentualnie mogła byś zafarbować jakąś jasną rozjaśniającą farbą
malachite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 11:17   #13
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

OOOooo widzę że znaleźli się życzliwi ludzie...:P no więc tak chcę mieć włosy koloru bardzo jasnego blondu. Powiem jeszcze tak..:P teraz to juz niewiem co zrobić z tymi włosami bo dzisiaj (niewytrzymałam!) po wczorajszym przeczytaniu pewnego sposobu na rozjaśnienie włosów zrobiłam to ( proszek z rozjasniacza rozpuściłam w gorącej wodzie i dodałam szamponu i odżywki i trzymałam to na głowie 20 minut) po spłukaniu włoski są koloru jasnego brązu , troszke rudawe a te wczesniej wspomniane jaśniejsze pasma są bardzo jasne brąz...i pojedyncze pasma od spodu jasny blond.
całość wygląda nawet spoko tyle za ja dążę do bardzo jasnego blondu.... moje pytanie brzmi :
Czy dekoloryzacja renee blanche pozwoli mi na zaaplikowanie farby bardzo jansy blond który chwyci mi włosy?
Stary 2010-09-18, 11:20   #14
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Cytat:
OOOooo widzę że znaleźli się życzliwi ludzie...:P no więc tak chcę mieć włosy koloru bardzo jasnego blondu. Powiem jeszcze tak..:P teraz to juz niewiem co zrobić z tymi włosami bo dzisiaj (niewytrzymałam!) po wczorajszym przeczytaniu pewnego sposobu na rozjaśnienie włosów zrobiłam to ( proszek z rozjasniacza rozpuściłam w gorącej wodzie i dodałam szamponu i odżywki i trzymałam to na głowie 20 minut) po spłukaniu włoski są koloru jasnego brązu , troszke rudawe a te wczesniej wspomniane jaśniejsze pasma są bardzo jasne brąz...i pojedyncze pasma od spodu jasny blond.
całość wygląda nawet spoko tyle za ja dążę do bardzo jasnego blondu.... moje pytanie brzmi :
Czy dekoloryzacja renee blanche pozwoli mi na zaaplikowanie farby bardzo jansy blond który chwyci mi włosy?
Hmm... skoro już masz tak jasne włosy to nie widzę sensu w uzyciu dekoloryzatora, tym bardziej,że po nałożeniu farby po dekoloryzacji mogą Ci ściemnieć bardziej niż je masz teraz. Ja bym ci radziłą pójść na pasemka blond do fryzjera

Stary 2010-09-18, 11:48   #15
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

Pasemka blond w sensie że takie gęste jak miałam ?(wstawiam zdjęcie) i czym to zrobic u fryzjera rozjaśniaczem ?
Stary 2010-09-18, 11:51   #16
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Cytat:
Pasemka blond w sensie że takie gęste jak miałam ?(wstawiam zdjęcie) i czym to zrobic u fryzjera rozjaśniaczem ?
Tak, dokładnie o coś takiego mi chodziło rozjaśniaczem albo farbą rozjaśniającą, tak mi się wydaje. Zresztą, fryzjerka sama najlepiej będzie wiedziała jak je zrobić

Stary 2010-09-18, 12:14   #17
fryz5
Zakorzenienie

teraz juz dekoloryzacja nie ma sensu. zrob za jakis tydzień znowu tą kąpiel rozjasniającą, i potem idź moze na te pasemka do fryzjera
Stary 2010-09-18, 12:25   #18
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

hmmm no teraz to powiem Ci wywołałaś usmiech na mojej twarzy a od tego felernego farbowania to sie to nie zdarzyło:p
wstawie jeszcze zdjecie tych włosów jak wyglądają teraz żeby była jasność

malachite- no tak ale ja z natury niecierpliwa kobita jestem :p a wrazliwa i nerowa... 7 światów:P
Stary 2010-09-18, 14:26   #19
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

Chciałabym jeszcze zapytać po jakim czasie moge zafarbować te włosy ? aha i wiem ze one niewygladaja na zbyt zdrowe ale to chyba dlatego ze kąpiel rozjasniającą robiłam 3 godzinki temu i niedawalam zadnej odzywki:P

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Narazie mi nikt nie odpisuje ale jak juz odpisze to zapytam jeszcze o jedno:p gdy juz zrobie ten blond to pewnie moje wloski bedą w nienajlepszym stanie... czego lepiej uzywac? wax threatment do wlosow rozjasnianych czy linie regenarującą Dove? zalezy mi zeby wyglądały zdrowo jak najszybciej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 14:57   #20
fryz5
Zakorzenienie

o. dość jasne, jak mówiłem, ja bym zrobił jeszcze raz kąpiel rozjaśniającą i na to pasemka, i będzie dobrze
Stary 2010-09-18, 15:05   #21
SummerGlow
Rozeznanie

Kolor jest świetny), Spokojnie możesz już nakładać pasemka u fryzjera .
o9.11.2013 --> CP
13.01.2014 --- 44,5 cm
SummerGlow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-18, 15:58   #22
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

własnie na takie odpowiedzi czekałam jednak poczekam jeszcze z tym farbowaniem ( chociarz niewiem ile wytrzymam:P) bo kasa jest, fajnie jest tylko boje sie o ich kondycje.. chyba kupie jeszcze ta odzywke waxa i cos tam pomajstruje tymi jajcami, olejami:p ale dziekuje wszystkim za pomoc
Stary 2010-09-19, 21:55   #23
patisonowa
Wtajemniczenie

karolincyn, a ten wyjsciowy-docelowy ;-) platynowy blond (pasemka) robilas u fryzjera rozjasniaczem? śliczny taki bym chciala miec, tylko nie chce, zeby fryzjer robil rozjasniaczem, bo wtedy odrosty sa ciemniejsze niz po farbie...
patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 18:31   #24
karolincyn
Raczkowanie

GG do karolincyn

Witam ponownie znowu potzrebuje porady jakoś tak w pażdzierniku ostatnio pisałam i posłuchałam waszych porad i wybrałam sie do fryzjera na pasemka...Co prawda nie chciał zabardzo sioe tego podejmowac ale jakos poszło na moją odpowiedzialność;P i cóż , położył rozjaśniacz na pasemka, gęste ale nie tak gęste jak chciałam ( ta czesc nie rozjasnionych jest koloru jasnego brązu i strasznie mnie to wkurza) i przez pewnien czas miałam blondo-pomaranczowe z 1/4 koncówek brązowych ale jakos przezyłam:P przy rozjasnianiu odrostów kładł tylko toner na reszte i calosc wyglądała spoko ale na miesiąc. Dołączam zdjęcia mojego aktualnego koloru i tu wlasnie zrodzilo sie moje kolejne pytanie Czy po nastepnym farbowaniu 2cm odrostu u fryzjera mógłby mi na całość położyc jakąś super jasną farbkę ? i jeśli tak to robić zeby włosy nie żółkły?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00165.jpg (109,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00170.jpg (114,7 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez karolincyn
Czas edycji: 2011-04-03 o 18:35 Powód: zapomniałam dodac zdjęc
karolincyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-04, 14:45   #25
playboykaa77
Zadomowienie

Cytat:
Witam ponownie znowu potzrebuje porady jakoś tak w pażdzierniku ostatnio pisałam i posłuchałam waszych porad i wybrałam sie do fryzjera na pasemka...Co prawda nie chciał zabardzo sioe tego podejmowac ale jakos poszło na moją odpowiedzialność;P i cóż , położył rozjaśniacz na pasemka, gęste ale nie tak gęste jak chciałam ( ta czesc nie rozjasnionych jest koloru jasnego brązu i strasznie mnie to wkurza) i przez pewnien czas miałam blondo-pomaranczowe z 1/4 koncówek brązowych ale jakos przezyłam:P przy rozjasnianiu odrostów kładł tylko toner na reszte i calosc wyglądała spoko ale na miesiąc. Dołączam zdjęcia mojego aktualnego koloru i tu wlasnie zrodzilo sie moje kolejne pytanie Czy po nastepnym farbowaniu 2cm odrostu u fryzjera mógłby mi na całość położyc jakąś super jasną farbkę ? i jeśli tak to robić zeby włosy nie żółkły?
ale Ci ladnie w blondzie ja Ci moge poradzic uzywanie szamponu wysrebrzajacego badz niwelujacego zolty odcien, sa tez maski, plukanki, tonery .
playboykaa77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 22:20   #26
xglamorous
Przyczajenie

Byłam w podobnej sytuacji jaka była opisywana na początku z tym, że ja miałam blond włosy do połowy pleców, farbowałam je od paru lat u fryjzera co 2 miesiące miałam taki słoneczny balejaż. W kwietniu zachciało mi się brązu i pomalowałam u fryzjera na ciemny brąz. Jestem w trakcie powracania do słonecznego blondu poprzez balejaż robiony rozjaśnieczem. Odczekałam koło 2 tyg po koloryzacji na brąz i zrobiłam 1. balejaż. Mam jasniejszy braż z licznymi jansieszymi pasmami. Umówiłam się już na dwie kolejne wizyty co 4 tyg. Mam nadzieje, że trzy porządne balejaże przywrócą mi mój poprzedni kolor, bo w ciemnych czuję sie nijak. Jeżeli chodzi o kondycje włosów musiałam podciąc z 3-4 cm, włosy przy końcach mają odstające łuski, ale jest ok. To lepsze rozwiązanie niż dekoloryzacja
xglamorous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości