|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pewien chłopak
Hm, nie wiem jak mam zacząć.
![]() Może z miesiac temu poznałam na ognisku (w mniejszym gronie) pewnego chłopaka. Wracaliśmy później razem do domu, duuużo rozmawialiśmy (ale dziwiło mnie jego zachowanie, nie patrzył mi w oczy, tylko np na swoje buty...). Od tego czasu ciągle o nim myślę. No nie mogę przestać! Śni mi się po nocach... Chodzimy do jednej szkoły (ja do 1 lo, on do 3 gim) ale gdy mijam go na przerwie to omija mnie wzrokiem. Całkowicie mnie ignoruje, aż przesadnie. Czemu tak robi? Kurcze, do strasznie brzydkich chyba nie należę. Często słyszę komplementy i akceptuję się mniej więcej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pewien chłopak
A moim zdaniem on jest po prostu nieśmiały i boi się do Ciebie zagadać. Chciałby coś zadziałać, ale nie wie jak Ty na to zareagujesz, co o nim myślisz po Waszym pierwszym spotkaniu.
Daj mu jakoś znać, że nie jest Ci obojętny. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moje zdanie jest takie: albo do niego podejdziesz i zagadasz typu "hej, pamiętasz? poznaliśmy się na ognisku" bla bla bla albo dasz sobie spokój. Najprawdopodobniej facet jest po prostu nieśmiały i jeśli sama nie zadziałasz to nigdy się nie dowiesz czy faktycznie chodzi o to, czy może jednak nie jest zainteresowany. Nic nie tracisz.
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do odważnych świat należy ![]() powodzenia ![]()
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2011-05-03 o 18:48 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też uważam, że on jest nieśmiały i tyle. Może jeśli wstydzisz się do niego podejść i pogadać, to zdobądź jego numer telefonu i zadzwoń. Przez telefon zawsze łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
stary jednooki dachowiec
|
Podejdź i zagadaj. Skoro już raz rozmawialiście ze sobą, poznaliście się, to zapytanie, co u niego słychać, wypadnie naturalnie.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ty jesteś nieśmiała, a on jeszcze bardziej. I co w tej sytuacji zrobić?
![]() Ze względu, że jestem kobietą i w sile kobiecej pokładam większe nadzieje, radzę podejść i zagadać, bo na pierwszy krok faceta czasem można się nie doczekać...
Możesz uciec od szumu rzeki i liści na wietrze, ale prawdziwy hałas jest w Tobie. Edytowane przez Diversification Czas edycji: 2011-05-04 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.