|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Włosy, włosy ! moje włosy! suche przy głowie..
Cześć Wam
![]() Nie wiem czy dobrze umieściłam ten post ale.. piszę ![]() ![]() ![]() ![]() Dodam, że mam włosy gęste i raczej podatne na kręcenie... Co poradzicie? Myślałam o jakiś tabletkach, które nadadzą im blask. Mam 17 lat i jest to dziwne ale - nie robię tego co większość moich koleżanek - nie susze włosów, nie prostuję, nie karbuję, nie kręcę... a mam gorsze niż niejedna moja koleżanka która robi te wszystkie 'zabiegi' ze sprzętami typu prostownica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy, włosy ! moje włosy! suche przy głowie..
Jakby twoja koleżanka która prostuje sobie włosy x lat pokazała ci swoje wlosy niewyprostowane to byś się zdziwiła która o ma lepsze włosy. hmm jedyne co mi przychodzi na myśl to fakt, ze jeśli używasz masek, odzywek itp. to uzywa się ich od pewnek długości a nie od skóry głowy, delatego końcówki możesz mieć w lepszym stanie niz te przy skórze, może kup sobie jakiegoś waxa z apteki (wybór jest ogromny, do każdego rodzaju włosów ale polecam albo Rainforest albo l'biotica) używa się go na skórę głowy i na reszte włosów i może wtedy ocenisz czy te włoski przy głowie się poprawiły
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No tak, kiedyś używałam odżywek tylko na końcówki ale od jakieś pół roku już staram się nakładać od góry i nic to nie pomaga :/ Ale spróbuje coś nawilżającego jeszcze i rozejrzę się w aptece
![]() Dziękuję Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.