![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Lepsza sylwetka na wakacje:)
Jako że wątek w którym się udzielam umarł śmiercią naturalną postanowiłam założyć swój i mam nadzieje, że ten przetrwa.
Od momentu tamtego wątku udało mi się zrzucić 5 kg. Tak więc zapraszam wszystkie wizażanki do wspólnego odchudzania do wakacji. Pewnie każda z nas ma zaplanowany jakiś wyjazd i chciałaby wyglądać ładnie ![]() Niech każda chętna napisze swoją: wagę, wzrost i cel. Waga: 82 kg Wzrost: 165 Cel ( na razie) : 75 kg Zapraszam ![]() WAŻENIE W KAŻDĄ SOBOTE TYGODNIA!!! Pabi: waga początkowa: 82 kg, obecna: , cel:75kg Marta0111: waga początkowa: 65,5kg obecna: ,cel:60kg Agencja: waga początkowa:85 kg, obecna: , cel:72kg Lidusiam: waga początkowa:61kg obecna: , cel:55kg Chocolattemonster: waga początkowa:50,8kg obecna: , cel:47kg My...cookie: waga początkowa:55kg obecna: , cel:51kg Aktmik: waga początkowa:59kg obecna: , cel: 52 kg Aiesha: waga początkowa:79 kg obecna: , cel:70 Meganomi: waga początkowa: 54kg, obecna: , cel: 49kg Futbolowa: waga początkowa:62kg , obecna: , cel: 52kg Dzovna: waga początkowa:63,5 kg, obecna:, cel: 56kg Czarnulka123454: waga początkowa:82kg, obecna: , cel: 70kg Lilkaa18: waga początkowa:56kg, obecna: , cel: 53kg asiapoznan111: waga początkowa: 56kg, obecna: , cel:53kg Bassaticka: waga początkowa: 74kg , obecna: , cel:65kg Kajulec: waga początkowa: 56kg, obecna: , cel:52kg Monia13081987 : waga początkowa:71kg, obecna: , cel:54kg Marychaaa: waga początkowa:69kg, obecna: , cel:57 xxxhemicznaxx: waga początkowa:60kg, obecna: , cel:53kg Poppy seed: waga początkowa: 56kg, obecna:, cel:50kg
On ci się przygląda tak intensywnie, jakby był twoim ochroniarzem, gotowym w każdej chwili osłonić cię własnym ciałem przed strzałem, czy coś w tym rodzaju... Edytowane przez pabi28 Czas edycji: 2011-05-17 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lepsza sylwetka na wakacje:)
hej
![]() ![]() ![]() Wzrost 180 Obecnie 65,5 kg Cel 61-60 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej, Ja również się przyłączam. Od dziś jestem na bio cla i mam nadzieję, że osiągnę swój cel do wakacji.
Waga: 85 kg Wzrost: 175 cm Cel: 72-73 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Noo, ja już po ćwiczeniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A jakie ćwiczenia polecacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witajcie dziewczyny! moge dolaczyc? mam na imie lidia, mam 27lat. waze 61kg musze wazyc 55!!moim najwiekszym marzeniem jest plaski brzuszek i wciecie w talii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
też się chętnie przyłączę ;d jestem już na kilku innych takich wątkach. odchudzam się od miesiąca, zeszło mi ponad 2 kg, niestety ostatnio trochę wróciło
![]() obecnie: wzrost: 160 cm waga: 50,8 kg cel 1: 47 kg cel 2: 45 kg są różne fajne filmiki ośmiominutowe, ja robiłam abs. niestety są one po angielsku i ja np. muszę cały czas patrzeć w ekran, bo tempo ćwiczeń jest szybkie
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj muszę się zmobilizować i spróbować pierwszy raz zrobić taki zestaw z shape'a. są to ćwiczenia ujędrniające, taki program przygotowujący ciało do wakacji. tylko, że tych ćwiczeń to mam z 85 min, więc może być ciężko, a jeszcze wieczorem chciałam biegać.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
widzę ładnie dziewczęta dajecie sobie radę !
![]() givemesummer -> brzuszki, skłony i hula hop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Siemka dziewczyny, też mam ten sam problem, niby nie jestem gruba bo mam 165 m i ważę w porywach 56-59 kg, ale moja wymarzona waga to 52 kg no i oczywiście płaski brzuch. co propomujecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam, ja też się przyłączam ! Najbardziej zależy mi na wymodelowaniu brzucha - po prostu chcę żeby był płaski, i na wyrobieniu wcięcia w tali
![]() Waga : 55 kg Wzrost : 166 cm Cel : 51 kg ( ale to tylko liczby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
W takim razie witam Was wszystkie dziewczyny i zaczynamy
![]() Myślę, że mogłybyśmy pisać swoje codziennie jadłospisy i ćwiczenia, tak żebyśmy nawzajem mogły ocenić ![]() I może zrobię na pierwszym poście swego rodzaju liste obecności, co Wy na to? i może ustalmy np. cotygodniowe ważenie?
On ci się przygląda tak intensywnie, jakby był twoim ochroniarzem, gotowym w każdej chwili osłonić cię własnym ciałem przed strzałem, czy coś w tym rodzaju... Edytowane przez pabi28 Czas edycji: 2011-05-02 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
my_cookie --> no jasne, że tak! przecież na rowerku tak samo spalisz kalorie oraz zgubisz kilogramy! Najlepiej jak będziesz trzymać się tempa umiarkowanego i za każdym razem o ileś stopni je zwiększać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____________ Obecnie 65,5 kg ![]() Cel 60-61 kg ![]() Edytowane przez Marta0111 Czas edycji: 2011-05-02 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja myślałam o ćwiczeniach z jakimś filmikiem lub programem, trochę tańca, gimnastyki i w ogóle. Polecicie jakieś do ściągnięcia?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dzięki Marta0111
![]() Pabi28 popieram Twoje pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
To kiedy ważenie? każdy wtorek tygodnia może być?
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
to może i ja się przyłączę...
w grupie raźniej... waga: 79 wzrost: 176 cel: 70 cel 2: (może kiedyś...) 65
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Witamy Aiesha
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
pabi28 widzę, że wypisałaś wagę wszystkich uczestniczących dziewczyn! To dobry pomysł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej można się jeszcze dołączyć?
Ja chciałabym zrzucić jakieś 5 kg. do 14 czerwca;D Taką datę sobie wybrałam nie wiem czemu ;D. W zasadzie to moim celem jest poprawienie wyglądu sylwetki poprzez ujędrnienie i umięśnienie (bez przesady oczywiscie;D). Mój wzrost:160 cm Moja waga: 54 kg Mój cel:49 kg ale byłabym mega mega mega hepi - 47 kg.(!!!) ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Dziewczyny napiszcie na jakich dietach jesteście i co ćwiczycie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczęta!
Jakis miesiąc temu udzielałam się w innym wątku ale przerwałam swoją walkę, i teraz do niej powracam. Żeby sie zmotywowac wydalam kupę kasy na kartę wstepu do centrum fitnessu gdzie jest silownia, basen i inne aerobiki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
No jak na wakacje widuje sie puszyste panie w kostiumach na plaży ,nie widać zeby się odchudzały .Ponoć kochanego ciała nigdy nie za wiele to jak w powiedzeniu nic nie robić i tak będzie ładnie.Trza zaakceptować się jakim sie jest a nie katusze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
W takim razie pora na mnie:
według ostatnich pomiarów - waga: 62 wzrost: 163 cel: między 52-56kg - nie lubię wagi i opieram się przede wszystkim na centymetrach, gdyż dają bardziej miarodajne wyniki; rano czekają mnie pomiary, gdyż "działam" już od tygodnia. Oby efekt był ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
witam was dziewczyny ponownie jak i witam wszystkie nowe
![]() ![]() ale sie ciesze!udalo mi sie pokonac pierwszy dzien bez slodyczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AnAlien- dokladnie! slodycze sa tez moja zmora! wiec rowniez zrobilam sobie male odstepstwo raz w tygodniu, to pozwala mi za kazdym razem kiedy chce siegnac po cos slodkiego odlozyc pokuse na sobote lub odliczac dni do soboty...jak do czegosc ekscytujacego na co czekam...moze glupie i chore...ale mi pomaga! pabi28- popieram wszystkie twoje pomysly, jedynie wazenie moze bylabym za sobota rano jak proponowala marta 011
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2011-05-03 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Może być sobota
![]() I witam wszystkie nowe ![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Dziś rano zobaczyłam na wadze 84,6 kg , ale wieczory bez słodyczy są straszne. Też jestem okropnym łakomczuchem, a jednocześnie leniem jeśli chodzi o gimnastykę. Tak więc ja postawiłam na duże ograniczenia w jedzeniu. żadnych słodyczy, słodkich soków, po 18-stej staram się już nic nie jeść. Za to opijam się colą zero i winem wieczorem. Efekty są więc na razie tego się będę trzymać. Życzę powodzenia wszystkim!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
witamy dzovana
![]() ![]() agencja --> co do jedzenia po 18, to nie ma to w diecie szczególnego znaczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ____________________ Wzrost 180 Obecnie 65,5 kg ![]() Cel 60-61 kg ![]() Edytowane przez Marta0111 Czas edycji: 2011-05-03 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.