|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki to teledysk-gra
Mamy już sporo gier ze skojarzeniami, więc postanowiłam założyć temat jaki to teledysk. Wklejamy screeny z teledysków. W odpowiedzi podajemy wykonawcę i tytuł! W googlach jest tego pełno. Kto zgadnie daje nastepny screen mam nadzieje że nie będzie trudno. To ja pierwsza. Tytuł i wykonawcę teledysku
![]() Są to dwa różne teledyski. Nie ma chętnych? Czy za trudne? ![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! Powiedz TAK.. tak jak ja! W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... ~~~~~~~~~~~~ 1 październik studentka UŁ 3 września chyba ściągamy aparacik ![]() Edytowane przez Licealistka18 Czas edycji: 2009-11-15 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki to teledysk-gra
Wiem, ze napewno to drugie zdjęcie to jest James Blunt - You're beautiful ale to pierwsze to nie mam pojęcia ...
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To drugie dobra odpowiedź
![]() Mała podpowiedź śpiewa tą piosenkę Katy Perry ![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! Powiedz TAK.. tak jak ja! W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... ~~~~~~~~~~~~ 1 październik studentka UŁ 3 września chyba ściągamy aparacik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a wiem! Katy Perry - Thinking of you!!
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze
![]() ![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! Powiedz TAK.. tak jak ja! W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... ~~~~~~~~~~~~ 1 październik studentka UŁ 3 września chyba ściągamy aparacik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dobrze, a więc to moja zagadka
![]()
If it is not important to you, you will find an excuse. Edytowane przez LaCandy Czas edycji: 2009-11-25 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pierwsze to śpiewa Miley Cyrus ale nie znam tytułu a drugie to Mariah Carey "Obsessed"?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dobra powiedzmy że odgadnięte
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki to teledysk-proszę o pomoc
Szukam tytułu piosenki która leciała na VIVIE i MTV.
Pamiętam trochę jak wyglądał teledysk. Jest tam mały murzyn (karzeł) z brodą, obok którego tańczy murzynka. Dziewczyna czarna różowa bluzka, czarne spodnie, murzyn (karzełek) czerwona koszula. Na początku jest akcja w domu w pokoju. Są oni we dwoje i ona tańczy dookoła niego. Później idą przez jakieś slumsy. Coś się dzieję i jadą samochodem Pod koniec akcja przenosi się na plażę. Babeczki murzynki tańczą w stringach i przez jakiś czas pokazują tylko ich pupy, a faceci ich obserwują. Pełno ludzi się patrzy na tego karzełka. Jak dojechali na plaże to ten karzełek wydaje z siebie jakąś różnokolorową falę i wszyscy tańczą. Odpowiedzi proszę wysyłać na maila: mariuszd145@interia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.