|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Urodzinowo Grudniowo Alien, Rush, Winter Kiss, Queen i inne cudeńka :)
Z racji przekroczenia limitu przez tydzień będę odpisywała u siebie... osoby zainteresowane proszę o zaglądanie w miarę możliwości będę się przypominała jak kontakt zaginie bo nie mam większej możliwości zmiany podpisu Odpisuję u Ciebie jeśli znajdę link do wątku w podpisie i tego samego oczekuję od Ciebie
Dziękuję za Avon, Oriflame i Perfumy Sygnowane nazwiskami gwiazd (Coty) oraz kolorówkę szare nie ma czerwone rezerwacja Wish: *Armani Code *Dior Midnight Poison *Gucci Guilty *Versace Yellow Diamond *Escada Magnetism *Thierry Mugler Womanity *Miss Dior Cherie edt *Lancome Tresor in Love, Midnight Rose *Calvin Klein Euphoria *Thierry Mugler Angel La Rose *Thierry Mugler Angel Innocent (na zapas od 25ml) *Gucci Flora *Versace Bright Crystal *Britney Spears Circus Fantasy, Hidden Fantasy *DKNY Be Delicious Night *Marc Jacobs Lola *Michael Kors edp *Burberry London (nowa wersja) I innych zapachowych jesienno różano zimowych otulaczy ![]() Do wymiany mam: *Thierry Mugler Alien edt 60ml bez kilku psików *Armani Diamonds 20/50ml *Armani Acqua Di Gioia ok. 45/50 *Naomi Campbell Winter Kiss 30ml bez kilku psików *Queen Latifah Queen (słodsza kopia angela) ok 40/50ml *Gucci Rush ok połowy z 50ml *Yves Rocher Flowerparty 25/30ml za coś extra zrobię odlewke Innocenta max do 20 ml Zdjęcia Dopiero po 5.12 Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2011-11-29 o 08:27 |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Urodzinowo Grudniowo Alien, Rush, Winter Kiss, Queen i inne cudeńka :)
hej hej podobal Ci sie u mnie Lor, teraz wypatrzyłam u Ciebie
Thierry Mugler Alien edt 60ml bez kilku psików Armani Diamonds 20/50ml daj znać u mnie pozdrawiam |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Pytałas u mnie kiedyś o Euphorię. Mam ok 60 ml/100
Byłabym zainteresowane Alienem ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Pytałaś też o Moschino , mogę oddać oba za Aliena
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej ...jestem chetna na Aliena,mam Michaela Korsa edp ok 45/50ml
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Aliena?
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej.
Coś u mnie za: *Thierry Mugler Alien edt 60ml bez kilku psików lub *Armani Diamonds 20/50ml lub *Gucci Rush ok połowy z 50ml |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za: *Thierry Mugler Alien edt 60ml bez kilku psików ? poza wątkiem mam jeszcze Eau de Star Muglera 50ml i Nina Ricci "Ricci Ricci" 47/50ml ![]() |
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
cos za rush ? mam 10 ml chance chanel i moge zrobic probke coco mademoiselle
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.