Czy na mocno rozja¶nione w³osy mogê po³o¿yæ farbê ton w ton? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-07-03, 11:58   #1
helen22
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 175

Czy na mocno rozja¶nione w³osy mogê po³o¿yæ farbê ton w ton?

Mam bardzo rozja¶nione w³osy na platynowo-du¿o pasemek zrobionych rozja¶nieczem z wod± 12 %. Czy mogê przyciemniæ ten blond na z³ocisty farb± ton w ton np z Matrixa? Czy która¶ z was ju¿ tak robi³a? Jakie efekty? Czy kolor sie wymywa?
helen22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-03, 12:02   #2
SummerGlow
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 693
Dot.: Czy na mocno rozja¶nione w³osy mogê po³o¿yæ farbê ton w ton?

Kolor powinen wyjsc na pewno, ale co do wymywania to mysle, ze troche tak. W koncu masz wlosy rozjasniane
o9.11.2013 --> CP
13.01.2014 --- 44,5 cm
SummerGlow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-03, 14:05   #3
katja2407
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 163

Skoro koloryzacja ton w ton, to jest oczywiste, ¿e kolor siê szybko zmywa...A do tego jeszcze na mocno rozja¶nionych w³osach
katja2407 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-04, 14:04   #4
helen22
Raczkowanie

Dziêki za odpowied¼. Nie zale¿y mi na sta³ym efekcie kolorystycznym.Czyli wymyje sie do tego mocno rozja¶nionego blondu? Jak siê k³adzie tak± farbê ton w ton?
Stary 2009-07-04, 14:55   #5
katja2407
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 163

Tak± farbê nak³ada siê identycznie jak zwyk³± farbê, ale na s³abszym oksydancie, w przypadku Matrixa jest to aktywator 2,7%
katja2407 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-06, 10:38   #6
helen22
Raczkowanie

A czy jest tu jaka¶ fryzjerka która podpowie mi jaki nr z Matrixa mam wybraæ aby z tak mocno rozja¶nionych w³osów uzyskaæ z³ocisty blond? Chodzi oczywi¶cie o farbê ton w ton.
Stary 2010-01-24, 12:15   #7
anetek16
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

witam.mój naturalny kolor w³osów to mysi blond. roza¶nia³am w³osy(cieniutkie pasemka) ponad miesi±c temu-pierwszy raz. wczoraj rozja¶ni³am w zasadzie ca³± g³owê. wyszed³ za jasny-siwy?bia³y? gdzieniegdzie mam tylko ¿ó³te pasemka. czy mogê je jako¶ przyciemniæ? na blond oczywi¶cie, ale ciemniejszy-jaki¶ z³oty, miodowy albo co¶ takiego? jak± farb±?
anetek16 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 15:20   #8
Nivantusia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Witam
Mam ma³y problem, by³am wczoraj u fryzjerki. Chcia³am mieæ jasny blond, popielaty. Naturalnie mam ¶redni / ciemny blond, taki... mysi. Otó¿ fryzjerka po³o¿y³a mi na w³osy masê rozja¶niacza i to wszystko. Teraz mam w³osy, które wygl±daj± tragicznie, s± praktycznie bia³e, z ¿ó³tawymi refleksami i kilkoma niebieskimi pasemkami u do³u (!).
I teraz mam pytanie, czy mogê te w³osy przyciemniæ tak, ¿eby z powrotem mieæ ¶redni blond, który wygl±da naturalniej? Poniewa¿ po wczorajszej przygodzie zrazi³am siê do rozja¶niania w³osów:/.
Chcia³abym je przyciemniæ, poniewa¿ postanowi³am, ¿e to koniec z malowaniem w³osów na jaki¶ czas, ale póki co MUSZÊ jako¶ naprawiæ ten kolor (nie moge siê z takimi w³osami pokazaæ w szkole:/) By³abym wdziêczna za szybk± odpowied¼, i przyk³ady farb których mogê u¿yæ
Nivantusia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.