|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dior Princess Ring :)
Jak Wam sie podoba??
![]() "Dior Princess Ring to pierscien skrywajacy duet kosmetykow do makijazu ust lub oczu. Autorem tego cacka jest John Galliano. W odchylanym wieczku zamiast oczka umieszczono lusterko obramowane 38 krzysztalami. We wnetrzu pierscienia ukryta jest intensywnie rozowa pomadka Dior Addict wraz ze swietlistym blyszczykiem dajacym efekt mokrych ust lub para dwoch cieni do powiek w kolorach slodkiej brzoskwini i przydymionego rozu" (Avanti, nr 6) |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dior Princess Ring :)
czego to ludzie nie wymysla hehehe
ciekawe ile takie cacko kosztuje ??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Cena: 195 zl.
)
|
|
|
|
|
#4 |
|
🦄
|
Uuuuu...Chyba nieco droga impreza... Ja bym tyle za to nie dała, chyba że by mi zbywało (straaasznie zbywało :P)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Niewątpliwy bajerek, ale strasznie kiczowaty
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak znam życie to jakaś niskopółkowa firma zrobi takie same pierścionki o ile już nie zrobiła :P: np. Ruby Rose
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie - lipa
nie wiem czemu ale takich rzeczy nei lubie, mam awersje do takich "ozdobek" [ i nei wiedziec czemu zaraz kojarza mi sie z Paris H. ]
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dio od kilku sezonów oferuje nam podobne cacka, wisiorki, lub gażety które mozna przytroczyć do paska. Dla mnie są żenujące i koszmarnie tandentne - po prostu coraz mniej szacunku mam dla firmy. Kicz totalny, faktycznie kojarzy si od razu z Paris Hilton. Nie kupiłabym, i nie chodzi mi tu tylko o niebotycznie wysoką cenę. Kojarzy mi się z Paris Hilton i panienkami, które muszą mieć coś z wielkim i widocznym logiem na widoku
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Haa "wyjełas" mi temat z ust
![]() Własnie wczoraj przeglądałam u znajomej Twój Styl. NO i tam Ów gadżet był zaprezentowany, w różnych wersjach na kilku stronach TS. Na zdjęciach dziewczyny <ponoć> były umalowane własnie tym pierścionkiem Makijaże wyglądały na ładne, przystępne dla oka i naszej PL ulicy ![]() Mnie osobiście gadżet sie podoba, ale NA PEWNO nie nosiłabym go na wierzchu. Tylko kosmetyczka lub głęboka torebka. Cena zdecydowanie za wysoko, ja na taką bzdure. Na pewno niewzbudzi we mnie wymiotów dziewczyna, która będzie go nosić "publicznie"
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze żeby ten pierścionek jakiś ładny był... ale mi sie kompletnie nie podoba. Nie nie zdecydowanie nie dla mnie nawet jakbym nie miała co z kasą zrobić. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ee tam Dior-jakos nie polubilam tej firmy a mialam tylko jedna rzecz z niej i sie zawiodlam, mozna znalesc cos podobnego za znacznie nizsza cene,a pierscien osobiscie mi sie nie podoba,kolory cieni tak
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie baaardzo podoba i chetnie bym go kupila. nikt mi nie zafunduje? ale na raczce to bym tego raczej nie nosila
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak na bizuterie - zbyt tandetne- chyba ze ktos lubi nosic plastik na rekach.Jak na kosmetyk do makijazu- zbyt ubogie- bo sa do wyboru tylko 2 kolory albo cienia, albo pomadki.Zabawe cieniem jakos srednio widze - pare razy dziennie- bo makijaz robi sie raz, pozniej to najwyzej poprawki- a nie ponowne nakladanie cienia,a kolory blyszczykow znow sa takie same- czyli roz- ani z mega dawka blyszczacych drobienek ani kolor nie jest znow piekny na tyle aby wydac te 190 zl.To chyba najmniej praktyczna paletka jaka wyszla w kolekcjach sezonowych..
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
DZiewczyny to jest GADŻET !
![]() A nie NIe kufer z kosmetykami
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
ale gadzet powinnien byc w jakims stopniu przydatny
wystarczy przypomniec sobie poprzednie "gadzety" dior 'a .. bylby jednak troszke bardziej praktyczne . |
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie popieram. Dla mnie najgorsze jest to, że kosztuje to tyle kasy (sorki, ale dla mnie 200zł na taki bzdet to za dużo) to jeszcze wygląda fatalnie. Zastanawiam się, czy ktoś w ogóle to będzie nosił ,bo nawet gdyby mi to ktoś "ofiarował" to i tak bym w życiu tego na siebie nie założyła
|
|
|
#17 |
|
🦄
|
Ja nie mam do tego jakiejś awersji- że paskudne, kiczowate. Teraz pełno jest takich tego typu gadżetów- siła przyzwyczajenia chyba... Jakby mi to ktoś dał to nie wiem co bym z tym zrobiła- musiałabym sobie to dokładnie oglądnąć z bliska. Ale sama nigdy w życiu nie kupiłabym sobie takiego bzdeta z dwoma cieniami czy jakimś w sumie niespecjalnym błyszczykiem
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście ten pierścień na żywo? W sklepie? Mierzyła go któras na palucha ??
![]() Czy tylko opieracie się na wrażeniach z fotki??
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Smoczyco!!! masz rację, od razu jak to zobaczyłam przez głowę rpzebiegło mi jedno skojarzenie : "Paris Hilton"!!!! Ciekawe czy ona to będzie nosić. A może sobie zamówi wersję wysadzaną prawdziwymi diamentami?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
ja widzialam go na zywo i jest sliczny, ale musze sie przyznac ze ja to taka sroczka jestem i lubie wszystko co swieci
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

ciekawe ile takie cacko kosztuje ??