|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachów~~ Proszę Sprawdź Może Masz:)
Chwilowo Zamykam
Z Zapałem Szukam Poniżej wymienionych ![]() Jak coś mi się przypomni napiszę na CZERWONO **Marc Jacobs Lola **Gucci Rush 2- Envy Me- II EDP **Armani Diamonds ![]() **Bruno Banani Woman **Versace Bright Crystal **Givenchy Very Irresistible **Escada Magnetism - Moon Sparkle<= i inne sezonówki **Hermes Un Jardin Sur Le Nil **Estee Lauder Pleasures <=wszystkie prócz Delight -Beyond Paradise ![]() **Burberry London **Tommy Girl **Paco Rabanne Lady Million ![]() **Hugo Boss Femme- Orange **Wszystkie wersję Jabłuszek DKNY bardzo chętnie Zielone i Fioletowe **Thierry Mugler Alien- Innocent **Jean Paul Gaultier Classique- Fragile-MaDame **Michael Kors EDP **Kenzo D'Ete - Amour **Cacharel Amour Absolu **Valentino Rock & Rose **YSL Elle-Baby Doll-Parisienne **Orilame Divine **Clinique Happy **Miss Dior Cherie **Bvlgari Omnia Crystalle **Chopard Wish **Jak coś mi się przypomni napiszę na CZERWONO Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2011-05-15 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachów~~ Proszę Sprawdź Może Masz:)
mam
![]() **Gucci Rush 2 - odlewka 5ml bez kilku psików, sprawdzę później ile zostało, ale ok 4,7ml powinno być **Armani Diamonds ![]() ![]() **Versace Bright Crystal - 15/30ml we flakonie ale nie wiem czy chce się pozbyć ![]() **Escada Moon Sparkle - mam 10ml odlewkę, caluśką **Hermes Un Jardin Sur Le Nil - próbka z niewielką ilością **Wszystkie wersję Jabłuszek - mam zapachy tegoroczne 2011, jeszcze gorące ![]() ![]() ** DKNY Fioletowe - 15ml odlewka, ale chociaż z 5-7ml chciałabym sobie zostawić ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-04-05 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
oferuję to co w wątku
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w podpisie masz nieaktualny wątek
![]() a szukam najchętniej czegoś z wish próbuję się odgruzować troszkę, dlatego teraz raczej te pogrubione z 1szego postu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Szkoda, że masz tylko flakoniki, myślałam, że może szukasz tych zapachów do testów. Tych, które mam we flakonikach nie oddam, bo to moje ulubione, resztę mam tylko w odlewkach, bądź próbkach, mogłabym po prostu odpsikac po trochu na spróbowanie. Więc myślałam raczej o jakieś "próbeczkowej" wymiance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam nową Lolę Jacobsa jeszcze w folii 100ml
z odlewek mam: Magnetism
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ewentualnie może na zapas Lolitkę 50ml/100, ale to niekoniecznie, bo mam swoją flaszkę jeszcze
![]() za Lolę nic nie widzę zbliżonego cenowo. Może masz coś pod ladą? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja się Loli chętnie pozbędę, nawet wystawiłam ją już gdzie indziej
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Jedynie Lola .
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- No właśnie już nie mam nic z estee ![]() ![]() Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2011-05-09 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
A masz Kenzo Air?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
A z męskich co mi zaoferujesz? Czy tylko posiadasz Powera ?
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A co z męskimi? ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- A to flaszka wchodzi w gre czy odlewka ? chodzi o echo ![]() Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2011-05-09 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.