|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cyaty
smutne cyaty z filmów ,seriali ,książek wierszy,piosenek itp... -ze wszytkiego!
wklejajcie je tu ![]() _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ moje- ''Byly to jedynie słowa, zbitki głosek lub liter, ale raniły jak sztylet.'' ___ ,,Bo marzenia się nie spełniają, sny zawsze kończą, wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. '' ___ ,,to nie tak , że ona patrzy w lustro bo uważa się za piękna , chodzący ideał . ona patrzy się w to lustro tylko dlatego , że chce zobaczyć co w niej jest nie tak. '' ___ ,,Umieram Modląc się Krwawiąc I krzycząc Czy jestem zbyt zagubiona, by być ocalona? Czy jestem zbyt zagubiona?'' ___ ,,Pochłonięta przez dźwięk mojego krzyku Nie mogę zakończyć strachu niemych nocy Och, jak pragnę mocno zasnąć Bogini wymyślonego światła'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyaty
"umysł podstępny wybierać jej każe
co rzeczywistym co głowy pejzażem słabym się bronić chłonie bezwiednie dla oczu majaki dla uszu zaś brednie"
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cyaty
"Za dużo mówimy o zmianie świata, a za mało świat zmieniamy. Za dużo mówimy o miłości, a za mało kochamy."
"Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy." i oczywiście w podpisie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.